FANDOM


Biggie Smalls1

Biggie's profilbillede på Facebook.

30px-Cquote1 svg Lille spejl på væggen der, hvem er den fedeste i verden her 30px-Cquote2 svg
Dig til det lille spejl på vægen der.


30px-Cquote1 svg Bigge Smalls selvfølgelig!. 30px-Cquote2 svg
Lille spejl


30px-Cquote1 svg Bigge Smalls... Biggie Smalls... Biggie Sma...BANGBANGBANG! 30px-Cquote2 svg
Dig som forsøger at teste myten om Biggie og spejle.


30px-Cquote1 svg P*nk-ass principal expelled me, but nigga Big was like "f*ck dat", naaa meeen? 30px-Cquote2 svg
Biggie snakker sort.


Biggie Smalls, også kendt under sine alias "Notorious B.I.G." og "Christopher Wallace" (21. maj 1972) var en tyk neger fra Brooklyn i New York City, som havde verdens dybeste stemme. Det meste af sit liv lavede han ikke andet end at spise stegt kylling, rappe, sælge stoffer, skyde andre rappere og spise mere stegt kylling. 9. marts 1997 blev han skudt i sin mercer, på vej ned til den lokale KFC-restaurant af en tilfældig afro-amerikansk mandsperson.

Opvækstredigér

Ifølge sig selv, voksede Biggie op i det hårde nabolag Niggerville i Brooklyn, hvor der ofte skete det, at "niggaz' ass got capped". Hans mor var en prostitueret KFC-medarbejder, og hans far en tilfældig Crack-dealer. Da han var 9 røg han sin første joint, og som 12-årig drak han sin første malt-likør. Biggie var svært overvægtig siden sin tidligste barndom, fordi der altid var let adgang til kyllingevinger i hans hus. Biggies far blev skudt i en drive-by i 1981, og han var nu alene med sin mor. Biggies mor var nu nødt til at have to arbejder for at kunne understøtte sig selv og sin tykke søn. Udover sin prostitution, arbejdede hun nu også på den lokale KFC.

Ungdomredigér

Da Biggie var 16, startede han på High School i Compton, men han gik der ikke længe, for under en frokost nægtede en elev at give Biggie sin kyllingevinge.

Med ordene "Nigga fuck you! Gimme your chicken, motherfucker!" satte Biggie sig på ham, og knuste derved alle knogler i elevens krop, hvorefter han fortærede både sin og elevens frokost på 30 sekunder. Det hele endte med at Biggie blev bortvist for at have myrdet eleven. Det var dog ikke noget der bekymrede Biggie, som i stedet for pimpede sin lejlighed med strippere, kylling, østeuropæiske skydevåben, discokugler og billeder af lækre biler.

Biggie besluttede sig for i stedet at fokusere på kriminalitet, og blev hurtigt medlem af det lokale Crips-set "C.L.G.C." (Chicken Liquor Guns Crips).

Rapperredigér

Efter at være blevet arresteret gentagne gange fordi han ikke kunne løbe fra politiet, besluttede Biggie sig for, at gavne banden på andre måder end kriminalitet. Derfor opsøgte han sin "nigga" Busta Rhymes i dennes pladestudie på Manhattan, og bad om en pladekontrakt. Busta Rhymes sagde ja, og Biggies første plade "Ready to Die (For Fried Chicken)" kom på gaden i 1994. Gennem de næste tre år udgav han to andre, alle røg på listen over de 100 værste sange i verdenshistorien. Under hele processen havde Biggie mødt en masse mennesker bl.a. den norskfødte forhenværende country-sanger, rapperen Tupac Shakur, som han blev meget gode venner med. Deres venskab varede kun et lille års tid, for det viste sig at Tupac var Blood, og ikke havde det så godt med Crips som Biggie. Helt galt gik det dog, da Tupac påstod, at Biggies nu afdøde mor og kone konstant ringede til ham om natten for at få sex. Biggie og Tupac endte med at skyde en hel klub i smadder over deres uvenskab. I september 1996 blev Tupac skudt af en tilfældig blåtklædt afro-amerikansk mandsperson i sin bil i Las Vegas. Biggie blev anklaget for at have beordret Tupacs død, men klarede frisag (Muligvis fordi han bestak dommeren Tyrone Johnson med kylling).

Dødredigér

Biggie Smalls2

Biggie og hans gang igang med at handle ulovlige e-cigaretter.

I 1997 var Biggie taget på ferie i Los Angeles for at promovere sin nye plade. Efter en fest besluttede han sig for at tage ned til den lokale KFC, men da han sad i sin mercer i et lyskryds, blev han skudt ihjel med en vandpistol i en drive by shooting. Hans plade udkom posthumt en uge efter. Biggie blev begravet på Brønshøj Kirkegård i Brønshøj.

Biggies arvredigér

Biggie var selvfølgelig bare en tyk, stereotyp neger, men havde en kæmpe indflydelse på de amerikanske negere, og hver gang Busta Rhymes spiser en kyllingevinge, siger han en bøn for sin "nigga" Biggie. Selvom Biggie var en ægte "nigga", vil folk i dag ikke lytte til ægte rap, men foretrækker MTV-tumperne som Soulja Boy, Chamillionaire, Justin Bieber, etc. selvom de alle sammen er VIRKELIG dårlige. Alle rapperne har dog på en eller anden måde efterlignet Biggie. Det er desuden et velkendt fact, at hvis man står foran sit spejl og siger Biggies navn tre gange, hopper han ud af spejlet og fylder din hvide røv med bly.

Diskografiredigér

Albums:

  • Ready to Die (For Fried Chicken) 1994
  • Life after Meth 1997
  • Born over and over again 1999 (Posthumt, udgivet på "Heaven Records")

Singler:

  • Prune Juicy, 1992
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.