FANDOM


(Tilføj gerne mere)
 
 
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Belfie-stick.jpg|thumb|330px]]
+
[[Fil:Belfie-stick.jpg|thumb|444px]]
  +
{{citat|Gider du lige ta' et [[røv]][[pi]]x af [[mig]]?|Hende den lækre fra parallelklassen|[[mening]]sløshedens apoteose}}<br />
   
[[Vi]] kender det [[alle]] sammen: vi er i [[fitness]]centeret, og vi vil pludselig SYGT GERNE tage et [[selfie]] af vores [[røv]]. Den svedige kødklump omme bagved, som vi ikke selv kan se, men som vi gerne vil vise til alle de andre [[pige]]r. Det er bare så tarveligt svært, at få den rette vinkel på. Og så troede man det kunne lykkedes med en forlænget arm. Men næh nej, et af de ganske få - men meget alvorlige - problemer med [[selfiepind]]en er, hvordan man i alverden skal kunne dreje det stive apparat om i en vinkel, så røven ser lækker ud?!
+
[[Vi]] kender [[det]] [[alle]] sammen: vi er i [[fitness]]centeret, og vi vil pludselig ''SYGT GERNE'' [[tag]]e [[en]] [[selfie]] af vores [[røv]]. Den [[sved]]ige, [[ild]]e[[lugt]][[ende]] [[kød]][[klump]] [[Omnivalens|omme]] [[bag]][[ved]], som vi ikke [[selv]] kan se, men som vi gerne vil [[vis]]e [[ti]]l [[alle]] [[de]] [[andre]] [[pige]]r. Det er bare så tarveligt svært at få den rette vinkel på. Og så troede man det kunne lykkes med en forlænget arm. Men næh nej, et af de ganske få - men meget alvorlige - [[problem]]er med [[selfiepind]]en er, hvordan i [[al]][[verden]] [[man]] [[skal]] kunne dreje [[det]] [[sti]]ve [[apparat]] om i en [[vinkel]], så [[røv]]en ser [[Læger uden Bremser|lækker]] [[ud]]?!
   
Det er der heldigvis ENDELIG en løsning på - med '''belfie-pinden'''! Jubii! Et justerbart stykke [[aluminium]] som kan tage de lækreste billeder af røven, så den kan uploades på Instagram.
+
[[Det]] er der [[held]]igvis ''ENDELIG'' en løsning [[]] - med '''belfie-pinden'''! Jubii! Et justerbart stykke [[aluminium]], som kan [[tag]]e [[de]] [[læ]]kreste [[bi]]lleder af [[Røvhår|røven]], så den kan uploades på ''[[In]]s[[tag]]ram''.
   
 
[[Kategori:Avanceret teknologi]]
 
[[Kategori:Avanceret teknologi]]

Nuværende version fra jan 12. 2015, 22:24

Belfie-stick

"Gider du lige ta' et røvpix af mig?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om meningsløshedens apoteose


Vi kender det alle sammen: vi er i fitnesscenteret, og vi vil pludselig SYGT GERNE tage en selfie af vores røv. Den svedige, ildelugtende kødklump omme bagved, som vi ikke selv kan se, men som vi gerne vil vise til alle de andre piger. Det er bare så tarveligt svært at få den rette vinkel på. Og så troede man det kunne lykkes med en forlænget arm. Men næh nej, et af de ganske få - men meget alvorlige - problemer med selfiepinden er, hvordan i alverden man skal kunne dreje det stive apparat om i en vinkel, så røven ser lækker ud?!

Det er der heldigvis ENDELIG en løsning - med belfie-pinden! Jubii! Et justerbart stykke aluminium, som kan tage de lækreste billeder af røven, så den kan uploades på Instagram.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.