FANDOM


Se, alle er formentlig klar over, at befolkningstilvækst er et problem, fordi jorden er knap på ressourcer. Det er imidlertid ikke alle, der er klar over, hvor alvorlig situationen rent faktisk er.

Ud fra den kendte viden om relativitet, kvantefysik, strengteori og andre førende videnskabelige teorier, skulle det ikke volde problemer at indse, hvad vi risikerer, hvis vi ikke passer på med den dérsens befolkningstilvækst(!)

Som bekendt holder tyngdekraften os nede på jorden (okay, de fleste af os, anyway). Jo større tyngdekraften er, jo tungere bliver man. Så det behøver ikke nødvendigvis være fordi man grovæder, at man kommer til at veje mere - man skal ganske enkelt blot tage til en anden planet der har større masse end jorden, eller alternativt - for de dovne - bevæge sig tættere på jordens kerne.

Se - forløbet kan herefter beskrives som følgende:

  1. Jo flere vi bliver, jo større bliver den samlede kollektive vægt af menneskeheden.
  2. Dette komprimerer jorden i større og større grad. Tyngdekraften bliver dermed større.
  3. Folk bliver således tungere.
  4. Jorden komprimeres yderligere, og tyngdekraften bliver dermed større.
  5. osv. osv.
  6. ARGH! Vi når nu et punkt, hvor jorden er blevet komprimeret så meget, at den er blevet til et sort hul. Og så er det slut med at sidde og pille næse i frikvarteret, for så bliver vi komprimeret til næsten ingenting.

(Gad vide, om Pia Kjærsgaard har været en tur i et sort hul?)

Moralen er: lad være med at få flere børn!! Det gælder menneskehedens overlevelse!!!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.