FANDOM


Bazookalisten

Bazooka Radio, Bazookalistens propagandaspreder.

40pxKlumme
Spademanns Kommentator mener...
Spademand

Spademanns Kommentator.

"Det her parti er jo fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde! For det første ønsker de at afvikle elendigt fjernsyn, hvilket ikke kan lade sig gøre, f.eks. bliver Anna Pihl med mellemrum genudsendt. For det andet ønsker de at overtage verdensherredømmet ved at købe et atomsprænghoved - hvis de virkeligt mente det alvorligt ville de vide, at den danske stat for længst har offentliggjort gennem Koldkrigsrapporten, at Danmark som nation allerede besidder atomvåben, men at de af politiske årsager opbevares på en base i nordtyskland. Amatør-politikere....!!!"

Ideologisk/politisk pH-skala for Bazookalisten
Her kan du se hvor partiet finder sig politisk før og efter et valg


Ideologisk pH (Det de siger de vil gøre)

PH1
13
Politisk pH (Det de gør når de er valgt)
PH1
0
Revolutionære Reaktionære
Populister


"Utroligt at dette parti rent faktisk optræder på listen over godkendte partier i Danmark."

~ Oscar Wilde om Bazookalisten


Bazookalisten – Et Nepotistisk Folkeparti har kun ét mål på programmet; at overtage verdensherredømmet. Angiveligt skal dette opnås ved afskaffe lorte-programmer i tossekassen og indføre fred(!) i verden.

Partiets Holdningerredigér

Verdensherredømmeredigér

Førstnævnte projekt [Verdensherredømme, red] synes i vore dage temmelig uoverskueligt, så vi arbejder benhårdt for at opnå fred i verden. Dette vil gøre det nemmere for os at få global magt, og det vil samtidig gøre jeres nattesøvn og dagligdag tryggere og mere overkommelig.

Vi er derfor i fuld gang med at opstøve et atomart sprænghoved fra private forhandlere i Østeuropa. Købet af dette sprænghoved vil gøre os til en atommagt på linje med hæderlige stater som Nordkorea, Pakistan, Israel og USA.

Det er alment kendt, at tiden under Den Kolde Krig på mange måder var en fredeligere tid end i dag , og det kan vi i høj grad takke atomkapløbet mellem USA og Sovjetunionen for. Folk turde simpelthen ikke angribe hinanden af frygt for selv at blive udslettet.

Vi i Bazookalisten – Et Nepotistisk Folkeparti har taget ved lære af historien og vil derfor bruge vores atomare sprænghoved til at true os til fred på globalt plan. Det lykkedes i sidste halvdel af det 20. århundrede, og det kan lykkes igen! Vi har brug for økonomisk støtte, og det kan du hjælpe os med.

Overvågning af Masserneredigér

En anden god ting under Den Kolde Krig var den omfattende overvågning af befolkningen, der fandt sted i blandt andet det gamle DDR. Op mod hver 8. borger var meddeler for staten, og i Rumænien var det helt op til hver 3.

Datidens overvågning var naturligvis vand i forhold til den overvågning, verdens befolkninger udsættes for i vore dage. Tag bare NSA’s omfattende læsning af folks e-mails som eksempel. Befolkningerne er tydeligvis klar over, at denne krænkelse af privatlivets fred finder sted på daglig basis, men da de affinder sig med det, må det være, fordi de simpelthen elsker det.

Derfor går vi i Bazookalisten – Et Nepotistisk Folkeparti ind for et komplet overvågningssamfund, hvor 100% af befolkningen skal være meddelere. Vi giver folk overvågning, fordi de vil have det.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.