FANDOM


Bfh

En samling heroes

Battlefield Heroes er et spil hvor man skal skyde en hel masse mennesker fra det andet hold. Det er opfundet af Walt Disney i samarbejde med George W. Bush. I spillet er der den meget delikate mulighed... Knappen "shop". Med denne knap kan man spilde alle sine veltjente penge, hvis man vil.

Gameplay redigér

Man kan skyde andre folk, og køre i biler.

"NØØØJ!!!!"

~ Anders Behring Breivik om Battlefield Heroes


Udover at skyde andre folk og køre i biler, skal man også rende rundt og overtage forskellige positioner i banen. Når man bliver træt af det, kan man eventuelt købe flere forskellige ting som: En fodbold, endnu en fodbold, en ny sej hjelm, noget tøj, mere tøj.


Karakterer redigér

En BFH Hero er en mand, der typisk har et stort overskæg, og en sort eller lysebrun frakke, alt efter hvilket hold han er på. de render altid rundt med enten pistoler, knive, større pistoler, små pistoler eller bomber


Holdene redigér

The Royal Army redigér

The Royal Army er en bande englændere - eller det mener de i hvertfald - som render rundt og lejer helte. disse bliver ofte opfattet som kapitalister. De elsker at smile, drikke te og lege "The good guys" som normale englændere også gør.

The National Army redigér

...eller nazisterne, som normale mennesker (inkl. DIG) også vil kalde dem. de elsker at rende rundt med cigar i munden, og sort tøj. De fleste nationale soldater kan godt finde på at have et lille sort overskæg, og et lille våben.


Fartøjerne redigér

I Battlefield heroes er der følgende fartøjer:

  • Tanks, som er grå og siger BOM når de skyder. der kan være to mennesker i en tank
  • Biler, nogle underlige dimser med fire hjul der kan køre
  • fly, der kan flyve og smide med bomber. der kan sidde et menneske i flyet, og to mennesker ude på vingerne (superlim)

Battlefield Heroes er sponsoreret af det amerikanske propagandaministerium

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.