FANDOM


Battlefield er som bekendt et af tidens mest realistiske pløkke spil, med over 400 store baner. I hver og en af dem finder du en masse japsere eller russere du kan pløkke.

Battlefield blev opfundet i 1002 f.kr. var engang kendt som det spil om virkelighed, der beskriver historiens gang bedst muligt. Men det stoppede ikke her, nej, Battlefield var et forholdvist godt spil i 2005, men er i dag ødelagt ved at man ikke kan destruere bygninger eller ride på grise længere.

Et af deres seneste spil, Battlefield 3, er snart også udkommet i Thailand og nu er grafikken lige så god som i Minecraft, plus man nu kan ride på bølger. Battlefield 3 er kommet i flere forskellige versioner, blandt andet Battlefield 3 "Revenge of the fallen turd" og Battlefield 3 "Turd-power". Disse er kendt for deres gode grafik, realistiske gameplay og ikke mindst at de små 12-årige drenge der spiller spillet vil , i stedet for at blive respawnet i spillet. Hurra!

Kendte slagmarkerredigér

Battlefield 4 kom ud 2013

Spillet var så fyldt med netcodes da det udkom, at børn landet over, samt semi-ensomme mænd raged over det i samme grad som da Helle Thorning blev minister.

Spillet tilbød en muligheden for at skyde på endnu mere avancerede kinesere, russer samt fuldfede amerikanere der råber højt hver gang de kaster c4 på fjendens campere.

Det helt nye Battlefield 1 er kommet ud som beta, i denne beta har de lavet en helt ny gerne for FFS(første person skyder) Nu kan man kneppe gamle lig fra første verdens krig. Beta'en er blevet modtaget rigtig godt, mange mener at det er det bedste spil fra EA siden Simcity (2013). Anmelderne mener at den nye gerne giver en vis virkelighed til spillet. Denne virkelighed i spillet, er fra at EA har brugt mange penge på at, grave gamle lig op fra første verdens krig. Alle disse lig har de animeret ind i spillet, så alle de døde lig man knepper i spillet, er rigtig lig fra første verdens krig. Med denne nye gerne, er der også kommet nye våben, som kan bruge til at stikke op i røven på andre spillere og lig, disse nye bliver kaldt AK-ASSOPENER og desert harambe.

Der er dog nu tyrker man skyder efter nu, disse tyrker skriger "allahu akbar" hvis man kaster granater efter dem. Mange fans er glade for de nye tanks, der blevet in ført i spillet, fordi at de giver ingen chance til alle landsoldaterne, som prøver at få kills.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.