FANDOM


Basim1

Basim vandt MGP i 2014. Han er et sexsymbolIsland.

Basim (f. 1992), også kendt som chokolade-sangeren, er en dansk komponist, deltids-rapper og ungt sexsymbol hos modne kvinder. Han har været med i tusindvis af TV-udsendelser med Poul Erik Skammelsen. Hvorfor Basim er blevet så populær ved ingen, men en ekspert på området mener, at det skyldes hans små søde krøller.

Karriereredigér

Den spæde startredigér

30px-Cquote1 svg Hvem fanden er du, din køter? 30px-Cquote2 svg
Thomas Blachman om Basim

Ååååårh, hvor er han nuttet-Basim var til at starte med, med i børnejulekalenderen X-factor. Han vandt ikke engang, men hans efterfølgende plade Mit Liv Som Sort Barnestjerne endte med at sælger over 80 plader. Bare i Danmark!

Andreadrømmer

Andreadrømmer

Basim får her at føle at der virkelig skal noget mand til at fylde Andrea ud, på trods af at hun har været single et stykke tid.

Efterfølgende meldte hans sig til danseprogrammet Vild med Dans, og insisterede på at danse sammen med Claudia Rex. Selvom Claudia Rex vanen tro bar de aller-nydeligste kjoler, så var kerneseerne uheldigvis ikke glade for at se mørke deltagere i primetime. Basim og Claudia endte derfor på en sølle 9. plads.

Basims deltagelse i MGP redigér

Basim præsterede i 2014 at vinde MGP 2014 med sangen "Sku bi du bi dab dab di di dej", der for alvor erklærede hans kærlighed til din mor. Selvom han var på grænsen til at være for ung (13-90 år) præsterede han alligevel at snuppe sejren, og kvalificere sig til voksenudgaven af Eurovision Song Contest, der skal holdes i de smukke lagerhaller i Københavns slum.

Ting Basim drømmer om, om nattenredigér

30px-Cquote1 svg ... Mon han drømmer om dig? 30px-Cquote2 svg
Midt om natten


JoanOerting
Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Modne kvinder
som begærer yngre mænd

Nogen vil sikkert finde dette emne så tabubelagt som noget,...hallo, det er Joan Ørting som taler, som kun rødmer når det handler om hendes eget privatliv.

Typisk interesserer modne piger sig for hvad testiklerne kan levere, når det er at vi selv er langt over sidste salgsdato, lykkeligt uvidende om at det ikke er sædkvaliteten der er mest sårbart hos manden hvis den én gang har bestået prøven. Bevidstheden om at være besvangret af en ung umoden lækker dreng med tegn på skægvækst virker meget æggende.
Desværre får drengen et helt forkert førstehåndsindtryk hvad sex er, da et par fødsler udvider skeden og gør grebet dårligere, men da han jo tilsvarende som regel er i god form gør det jo ikke så meget.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.