FANDOM


Et Barn er en seksuelt overført sygdom der rammer ellers fint fungerende familier over hele verden. Første tegn på lidelsen opstår ved kvinden i familierne, da hun begynder at få kvalme om morgenen, men rammer hurtigt også manden som hendes humørsvingninger begynder at gå ud over. Sygdommen kan opstå hvis man kommer til at dyrke ubeskyttet sex. Er man så uheldig, så fortvivl ikke, der findes flere gode lægemidler mod dette bl.a. abort, bortadoption og påberåbelse af sindsyge i gerningsøjeblikket. Efter ca. 9 måneder indtræder den anden fase af sygdommen der hedder fødsel - Gevæksten der har vokset inde i kvindens mave falder ud af underlivet, dette foregår typisk på et hospital. Slæber man barnet med hjem fra hospitalet hænger man på denne sygdom i de næste 18 - 20 år.


Sygdommens forløb redigér

Barn

Kvalitetstid under opbygning.

De første år udmærker lidelsen sig ved at lugte meget, skære i ørene og være fedtet det meste af tiden. Både manden og kvinden bliver ramt af dette, der ud over vil deres nattesøvn blive ødelagt og deres økonomi vil lide uoprettelig skade. De næste år vil disse følgevirkninger gradvis aftage men aldrig helt forsvinde og når der er gået ca. 13 år vil lugtgenerne, skæren i ørene, den ødelagte nattesøvn og lommesmerterne tage til igen. Er man heldig vil man efter 18 - 20 år slippe af med denne lidelse og tilstandene vil langsomt vende tilbage til normalt, med mindre man har været så uheldig at man gentagne gange er blevet ramt af denne lidelse i perioden, så hænger man på den ind til 18 - 20 år efter disse nye sygdomstilfælde er brudt ud.

Klarer man sig igennem denne sygdom, kan man se frem til at ens midtlivskrise bryder ud i fuldt flor.

Men selvom man skulle klare sig nogenlunde uskadt igennem de første 18-20 år, er det hele langtfra overstået, herefter følger en bølge af konstante krav om at låne barnet penge. at skulle forgive interesse for barnets videre liv. og før man ved af det. den værste følgesyge af alle "barn-sygdommen"... Børnebørn.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.