Linje 9: Linje 9:
 
[[Billede:McCaintunge.jpg|thumb|240px|[[John McCain]] havde skam stor [[respekt]] for Obama.]]
 
[[Billede:McCaintunge.jpg|thumb|240px|[[John McCain]] havde skam stor [[respekt]] for Obama.]]
 
{{Wikipedia|Barack Obama}}
 
{{Wikipedia|Barack Obama}}
''"Obama er nok den dårligste præsident vi har haft indtil videre.Han er sort, og har endnu ikke har bombet et eneste uskyldigt mellemøstligt land, til gengæld er Barack Obama altid en sikker vinder i mørkegemme til præsidenternes julefrokost".''
+
''"Obama er nok den dårligste præsident vi har haft indtil videre.Han er sort, og har endnu ikke bombet et eneste uskyldigt mellemøstligt land. Til gengæld er Barack Obama altid en sikker vinder i mørkegemme til præsidenternes julefrokost".''
 
-George Bush
 
-George Bush
   

Versionen fra 19. sep 2010, 18:36En ung Obama. Om hans tomme blik skyldes skuffelse på grund af mangel på accept fra samfundet, eller en kold tyrker efter brug af narko, må du selv finde ud af.

"Kind Sir, do you have som change?"

~ Mand ved P-automat i New York til Obama

"Now you've had the change. Are you then satisfied?"

~ Obama efter valget
Seal USA.png

Endnu en ukendt bror.

Barack på en dejlig badeferie sidste sommer

John McCain havde skam stor respekt for Obama.

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Barack Obama.

"Obama er nok den dårligste præsident vi har haft indtil videre.Han er sort, og har endnu ikke bombet et eneste uskyldigt mellemøstligt land. Til gengæld er Barack Obama altid en sikker vinder i mørkegemme til præsidenternes julefrokost". -George Bush


Barack Hussein Obama eller bare Obamsen er USAs 44. præsident og personlige reserve-Jesus. Han er søn af en sort far og en hvid mor, og derfor lidt af et kinderæg; sort udenpå, hvid indeni og med et indhold der kan fremskaffe mange penge i de rigtige situationer. At kalde Obama en kokosnød er derfor også ganske passende. Eller en flødebolle. Eller en omvendt Michael Jackson.

Han har opnået ved præsidentvalget i 2008, at vinde samtlige swinger-stater, swingerklubber og Oprah Winfreys seere - og det plejer jo at være nok!! Og da det samtidig lykkedes ham at bestikke en masse valgmænd, så de gad og stemme på ham, så var den hjemme...!

Familien

Man kender ikke meget til Baraks familie, men man har dog fundet hans brødre, Brock Obama og Alfred E. Obama. De er er som Obama sorte som kul, da de kommer fra det mørke Afrika.

Ligeledes menes det at Obama har to forældre.

De tidlige år

Det var i de tidlige år at Obama vidste at han ville være præsident. Ved at se præsident Nixon stå og sprede sine sejrsvinger ud tænkte han at det kunne han gøre bedre.[1]

Da dr. Martin Luther King bliver skudt udbrød han spontant:" Free at last" - en konkurrent var ryddet af vejen. Han var på det tidspunkt kun 6 år.

Da han i 1976 oplever Jimmy Carter blive valgt er det der han beslutter sig for at blive Demokrat fordi han så rar ud.[2].

De unge år

I 2006 blev Barack træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille. Næh nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges [3]. Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet end Det Hvide Hus [4] var bare ikke godt nok.

Så efter en lille venskabelig samtale med Hillary Clinton, om hvem der skulle være demokraternes præsidentkandidat mod at hun til gengæld blev udenrigsminister, lykkedes det for Barack at stille op og lammetæve McCain i et spil Curling og vandt dermed præsidentvalget.


De magre år

Da Obama jo er sådan god kammerat og gerne vil være venner med de konservative amerikanere, har han valgt at forsætte den tidligere adminstrations antiterror politik, der består af telefonaflytninger uden retskendelse, hemmelige fængslinger og en masse andet grisefy, samt den økonomiske politik, hvor selskaber betingelsesløst får en ordenlig røvfuld penge så de kan beholde nogle ansatte, som de alligevel fyrer for at give bonus til deres investorer. Det eneste nogenlunde unikke forsag han er kommet med er en noget tyndbenet reformering af sundhedssystemet. Men da årene 2001-2009 på belejlig vis er forsvundet i en dis for den gennemsnitlige republikaner er de overbevidst om at er han en padderhumanitisk, kommunistisk, islamistisk, sindsforvirret diktator neger, der er en reinkarnation af Hitler, Stalin og Mao på en og samme tid der kommet for at stjæle den hvide mands våben, penge og huse, samt dræbe hans bedstemor som hævn for flere århundredes uretfærdighed. Samtidig er demokrater lidt sure på ham, fordi han minder lidt for meget om Bush.

Ak ja. Det er sandeligt ikke nemt at stille alle tilfredse.

Hobby

Obama startede med klaverundervisning da det i 1978 blev tilladt negre at benytte de hvide tangenter.

Andet

  • Det siges at Obama fik sit kendte slogan: "Yes we can!" fra Byggemand Bob temasangen, hvori der bliver sunget, "Bob han bygger kan vi klare det? Ja vi kan"

Se også

Noter

  1. Det kunne stort set samtlige voksne amerikanere, men de havde allerede allesammen været ansat som rådgivere hos Nixon under Watergate-skandalen
  2. Det var også på det tidspunkt hvor Obama opdagede at Julemanden var hans far.
  3. Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?
  4. Der var den igen


Tjim-didi-dim-dididididi-da-daaa!HAIL TO THE CHIEF! Tjim-didi-dim-dididididi-da-daaa!
George Washington · John Adams · Thomas Jefferson · James Madison · James Monroe · John Quincy Adams · Andrew Jackson · Martin Van Buren · William Henry Harrison · John Tyler · James K. Polk · Zachary Taylor · Millard Fillmore · Franklin Pierce · James Buchanan · Abraham Lincoln · Andrew Johnson · U.S. Grant · Rutherford B. Hayes · James Garfield · Chester Arthur · Grover Cleveland · Benjamin Harrison · Grover Cleveland · William McKinley · Theodore Roosevelt · William H. Taft · Woodrow Wilson · Warren Harding · Calvin Coolidge · Herbert Hoover · Franklin D. Roosevelt · Harry S. Truman · Dwight D. Eisenhower · John F. Kennedy · Lyndon B. Johnson · Richard Nixon · Gerald Ford · Jimmy Carter · Ronald Reagan · George H. W. Bush · Bill Clinton · George W. Bush · Barack Obama · Donald Trump
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.