FANDOM


(Hobby)
(De unge år)
Linje 24: Linje 24:
   
 
== De unge år ==
 
== De unge år ==
I [[2006]] blev Barack træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille. Næh nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges <ref>Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?</ref>.
+
I [[2006]] blev Barack træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille som han røvpulede på daglig basis. Næh nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges <ref>Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?</ref>.
 
Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet end Det Hvide Hus <ref>Der var den igen</ref> var bare ikke godt nok.
 
Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet end Det Hvide Hus <ref>Der var den igen</ref> var bare ikke godt nok.
   
Så efter en lille venskabelig samtale med [[Hillary Clinton]], om hvem der skulle være demokraternes præsidentkandidat mod at hun til gengæld blev udenrigsminister, lykkedes det for Barack at stille op og lammetæve McCain i et spil Curling og vandt dermed præsidentvalget.
+
Så efter en lille venskabelig samtale med [[Hillary Clinton]], om hvem der skulle udføre oral-sex hvem.
 
 
{{PET siger|Nej, nu må CIA og FBI sgu' da snart på banen}}
 
{{PET siger|Nej, nu må CIA og FBI sgu' da snart på banen}}
   

Versionen fra apr 19. 2009, 16:21


Unge-obama

En ung Obama. Om hans tomme blik skyldes skuffelse på grund af mangel på accept fra samfundet, eller en kold tyrker efter brug af narko, må du selv finde ud af.

"Kind Sir, do you have som change?"

~ Mand ved P-automat i New York til Obama

"Now you've had the change. Are you then satisfied?"

~ Obama efter valget

"Shit's getting way too complicated for me."

~ Obama om sin første måned som præsident
Seal USA
Barrack

Barack på en dejlig badeferie sidste sommer

McCaintunge

John McCain havde skam stor respekt for Obama.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Barack Obama.

Barack Hussein Obama eller bare Obamsen er USAs 44. præsident og personlige reserve-Jesus. Han er søn af en sort far og en hvid mor, og derfor lidt af et kinderæg; sort udenpå, hvid indeni og med et indhold der kan fremskaffe mange penge i de rigtige situationer. At kalde Obama en kokosnød er derfor også ganske passende. Eller en flødebolle. Eller en omvendt Michael Jackson.

Han har opnået ved præsidentvalget i 2008, at vinde samtlige swinger-stater, swingerklubber og Oprah Winfreys seere - og det plejer jo at være nok!! Og da det samtidig lykkedes ham at bestikke en masse valgmænd, så de gad og stemme på ham, så var den hjemme...!

Familien

Man kender ikke meget til Baraks familie, men man har dog fundet hans bror, Brock Obama. Han er som Obama en kul sort neger fra det mørke Afrika.

De tidlige år

Det var i de tidlige år at Obama vidste at han ville være præsident. Ved at se præsident Nixon stå og sprede sine sejrsvinger ud tænkte han at det kunne han gøre bedre.[1]

Da dr. Martin Luther King bliver skudt udbrød han spontant:" Free at last" - en konkurrent var ryddet af vejen. Han var på det tidspunkt kun 6 år.

Da han i 1976 oplever Jimmy Carter blive valgt er det der han beslutter sig for at blive Demokrat fordi han så rar ud.[2].

De unge år

I 2006 blev Barack træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille som han røvpulede på daglig basis. Næh nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges [3]. Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet end Det Hvide Hus [4] var bare ikke godt nok.

Så efter en lille venskabelig samtale med Hillary Clinton, om hvem der skulle udføre oral-sex på hvem.


De magre år


Hobby

Obama startede med klaverundervisning da det i 1978 blev tilladt negre at benytte de hvide tangenter. Han er også en garvede samba danser og ivrig bongotromme spiller.

Se også


Noter

  1. Det kunne stort set samtlige voksne amerikanere, men de havde allerede allesammen været ansat som rådgivere hos Nixon under Watergate-skandalen
  2. Det var også på det tidspunkt hvor Obama opdagede at Julemanden var hans far.
  3. Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?
  4. Der var den igen
Efterfulgte:
George W. Bush
Amerikansk præsident
20092013
Efterfulgtes af:
Sarah Palin Oprah Winfrey
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.