FANDOM


m (Noter)
m (interwiki)
Linje 36: Linje 36:
 
[[de:US-Präsidentschaftskandidat Barack Obama]]
 
[[de:US-Präsidentschaftskandidat Barack Obama]]
 
[[en:Barack Obama]]
 
[[en:Barack Obama]]
  +
[[es:Barack Obama]]
  +
[[fr:Barack Obama]]
 
[[id:Barack Obama]]
 
[[id:Barack Obama]]
  +
[[it:Barack Obama]]
 
[[ja:バラック・オバマ]]
 
[[ja:バラック・オバマ]]
 
[[pt:Barack Obama]]
 
[[pt:Barack Obama]]

Versionen fra nov 6. 2008, 17:37

Unge-obama

En ung Obama. Om hans tomme blik skyldes skuffelse på grund af mangel på accept fra samfundet, eller en kold tyrker efter brug af narko, må du selv finde ud af.

Barrack

Barack på en dejlig badeferie sidste sommer

McCaintunge

John McCain havde skam stor respekt for Obama.

"Kind Sir, do you have som change?"

~ Mand ved P-automat i New York til Obama

"Now you've had the change. Are you then satisfied?"

~ Obama efter valget
Seal USA
Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Barack Obama.
Barack Hussein Obama eller bare Obamsen er USAs næste præsident og personlige reserve-Jesus. Han er søn af en sort far og en hvid mor, og derfor lidt af et kinderæg; sort udenpå, hvid indeni og med et indhold der kan fremskaffe mange penge i de rigtige situationer. At kalde Obama en kokosnød er derfor også ganske passende. Eller en flødebolle. Eller en omvendt Michael Jackson.

Han har opnået ved præsidentvalget i 2008, at vinde samtlige swinger-stater, swingerklubber og Oprah Winfreys seere - og det plejer jo at være nok!! Og da det samtidig lykkedes ham at bestikke en masse valgmænd, så de gad og stemme på ham, så var den hjemme...!


De tidlige år

Det var i de tidlige år at Obama vidste at han ville være præsident. Ved at se præsident Nixon stå og sprede sine sejrsvinger ud tænkte han at det kunne han gøre bedre.[1]

Da dr. Martin Luther King bliver skudt udbrød han spontant:" Free at last" - en konkurrent var ryddet af vejen. Han var på det tidspunkt kun 6 år.

Da han i 1976 oplever Jimmy Carter blive valgt er det der han beslutter sig for at blive Demokrat fordi han så rar ud.[2].

De unge år

I 2006 blev Barak træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille. Næh nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges [3]. Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet en Det Hvide Hus [4] var bare ikke godt nok.

Så efter en lille venskabelig samtale med Hillary Clinton, om hvem der skulle være demokraternes præsidentkandidat lykkedes der for Barak at stille op og lammetæve McCain.


De magre år

Kommer - fotografen er på vej.

Se også

Noter

  1. Det kunne stort set samtlige voksne amerikanere, men de havde allerede allesammen været ansat som rådgivere hos Nixon under Watergate-skandalen
  2. Det var også på det tidspunkt hvor Obama opdagede at Julemanden var hans far.
  3. Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?
  4. Der var den igen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.