Spademanns…

Redigerer

Barack Obama

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 21: Linje 21:
   
 
== Familien ==
 
== Familien ==
Man kender ikke meget til Baracks familie, men man har dog fundet hans brødre, [[Brock Obama]] og Alfred E. Obama. De er er som Obama sorte som kul, da de kommer fra det mørke [[Afrika]].
+
Man kender ikke meget til Baracks familie, men man har dog fundet hans brødre, [[Brock Obama]] og Alfred E. Obama. De er er som Obama sorte som kul, da de kommer fra det mørke [[Afrika]]. Desværre.
   
 
Ligeledes menes det at Obama har to forældre. Dette er dog endnu ikke blevet bevist, og må derfor betragtes som et postulat.
 
Ligeledes menes det at Obama har to forældre. Dette er dog endnu ikke blevet bevist, og må derfor betragtes som et postulat.
Linje 53: Linje 53:
   
 
== [[Hobby]] ==
 
== [[Hobby]] ==
Obama startede med [[klaver]]undervisning da det i [[1978]] blev tilladt for negere at benytte de hvide tangenter. Uheldigvis havde han ingen [[musik]]alsk sans, hvilket var til stor morskab for hans klaverlærer. Som naturligvis var [[hvid]].
+
Obama startede med [[klaver]]undervisning da det i [[1978]] blev tilladt for negere at benytte de hvide tangenter. Uheldigvis havde han ingen [[musik]]alsk sans, hvilket var til stor morskab for hans klaverlærer[[Johnny Depp]]. Som naturligvis var [[hvid]]. Obama foretrak at spille på kødfløjte i selskab med broderen [[Brock Obama]] i al hemmelighed for [[Johnny Depp]]
   
 
== Andet ==
 
== Andet ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop