Spademanns Leksikon

Optagelserne til "Bamses Billedbog", inden DR's afdeling for filmtricks tager over(ingen af børnene på optagelserne overlevede, de fik alle corona og døde:((( ).

Bamse og Kylling er et rigtig populært børne program, der vises på ramasjang. Det er blevet rigtig populært og mange børn ser det derhjemme. Bamse og kylling bor i et lille skur, der er alt hvad de har brug for. Karakterne i bamse og kylling; der en der hedder Luder-Luna, Alfons-Aske, Bamse, Kylling og Kælling. Bamse og kylling er hovedpersonerne, og er stofmisbrugere og dybt kriminelle. Der er forskellige afsnit, der er for eksempel et afsnit hvor de leger fangeleg og Bamse boller Kylling. Boller og Kælling er et meget børne venligt TV program, de laver lidt af hvert(især tager de meget LSD, ecstacy og ryger meget hash).

De boller hinanden i røven og nogle gange leger de nogle forskellige lege(dræb ælling og sælg Luna som luder til Thailand, Aske er alfons og fik de fleste af pengene fra salget). Der findes bamse og kylling spil inde på Ramasjangs hjemmeside og i appen. Børn kan lære meget af spillene, især om hvor mange stoffer man kan tage hver dag, og om hvorfor man altid skal gå med sære gamle mænd hjem til deres skumle huse eller lejligheder. Der er et spil hvor man kan lave sætninger og gøre slemme ting; du kan finde spillene inde på Ramasjangs app; der er også mange andre spil, hvor Bamse og Kælling lærer børnene om de svære emner i livet. Men bamse og kylling kan andbefales, især hvis man liiiiige ryger en lille pind først.