Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
2658109611 f45c9b475f.jpg
Advarsel - Parafili!!!

Disse artikelserier forklarer med foragt, de slemt neurotiske forekomster som forekommer ved seksuelt tilfredsstillelse med hverdagsting.

"Undskyld."

~ Ferdinand von Zeppelin om skabelsen af ballonfetish


Pragteksemplar fra Kina.

Ballonfetish (En. looner) er - som navnet antyder - en fetish for balloner. Der er naturligvis en parafili, men adskiller sig fra lignende seksuelle sygdomme på mange områder. Påstår patienterne i hvert fald selv. Mere objektivt set, så er dette en ganske alvorlig - omend harmløs - parafili som rammer almindelige mennesker. Og har gjort det i mere end 20 år.

Typer[]

En ballonfethist er en kompliceret sag. Man kan således opdeles i 3 trupper:

  • Sprængeren - bliver seksuelt opstemt ved at opleve en ballon sprænge.
  • Ikke-sprængeren - bliver seksuelt opstemt ved at observere en ballon, men bliver bange hvis den sprænger.
  • Båd-og sprængeren - en blanding af overstående. Kommer an på ens humør.

Fælles for alle grene er, at de har en fælles fetish for balloner. Det hele stammer sandsynligvis fra ens bardom, hvor traumatiske oplevelser kan påvirke ens seksuelle adfærd.

30px-Cquote1 svg.png Hydr! Så gnubber man indtil den sprænger! 30px-Cquote2 svg.png
Sprængeren om udløsning


Habitat[]

Hos den opmærksomme borger, ville flere alarmklokker ringe her.

Folk med ballonfetish bor som almindelige mennesker. Det kunne således sagtens være din nabo, eller naboens datter. Det er umuligt at se, før man oplever det i ægteskabssengen. Men hvis man har lyst til at spotte en person med ballonfetish inden man ender i et rødt-oplyst rum fyldt med balloner, så kan vi her komme med nogle fif til at spotte en opstemt ballonfetisht:

  • Typisk står der en med hånden i bukserne ved samtlige McDonald's-restaurenter i Danmark. Dog blev dette fra 1. januar 2012 forbudt i København.
  • Typisk er det forældren til din søns børnefødselsdag, som afleverer sin søn og samtidig udleverer over 50 balloner til de glade børn. Herefter står han også med hænderne i bukserne.
  • Typisk er han til samtlige ballonopsættelser, i forbindelse med indvielse af sygehuse, skoler og andre lignende arrangementer. Det er ham med hænderne i bukserne.

Kritik[]

Samfundet ser dog ikke lyst på personer med ballonfetish. For selvom vedkommende lider af en traumatiseret barndom, så er der ingen nåde hos samfundet. Kritikken er således haglet ned over ballonfetishterne, og det har fået deres fagforening til at gå under jorden. Uheldigvis vil man aldrig kunne bekæmpe ballonfetishmen, da det kræver at man skal sprænge alle balloner på planeten. Hvilket er umuligt.

Istedet forbød man i 1990'erne i lande som Iran, Somalia og Norge ballonflyvning, i håb om at bekæmpe ballonfetishmen. Dog uden hjælp. For tværtimod konverterede dette forbud sig i atomkraft, borgerkrig og Anders Behring Breivik i de respektive lande. Gud kan ikke afvise, at der er en sammenhæng.

Sprængfarlige henvisninger[]