FANDOM


Linje 1: Linje 1:
 
== Beliggenhed ==
 
== Beliggenhed ==
'''Balkan''' er et sted i det område der ligger sydpå. Langs kysten ligger Adrenalinerhavet omkranset af kurbade og veje, der fører til [[Rom]].
+
'''Balkan''' er et sted i det område der ligger sydpå. Langs kysten ligger Adrenalinerhavet omgivet af kurbade og veje, der alle fører til [[Rom]].
   
 
== Størrelsen ==
 
== Størrelsen ==
Linje 12: Linje 12:
   
 
== Kulturen på Balkan ==
 
== Kulturen på Balkan ==
Balkanisten kan kun to vitser: Slivovitsen og Milosevitsen. Den sidste har dog den hage, at den er dårlig. I 1700-tallet slog lynet ned i kirkeklokken på Balkan, og siden den har balkanisterne tilbedt Thor, på grund af den velsignede stilhed, der indfandt sig.
+
Balkanisten kan kun to vitser: Slivovitsen og Milosevitsen. Den sidste har dog den hage, at den er dårlig. I år[[1812]] slog lynet ned i kirkeklokken på Balkan, og siden den dag har balkanisterne tilbedt [[Thor]], på grund af den velsignede stilhed, der indfandt sig.
   
 
[[kategori:geografi]][[kategori:samfund]]
 
[[kategori:geografi]][[kategori:samfund]]

Versionen fra jan 15. 2009, 17:54

Beliggenhed

Balkan er et sted i det område der ligger sydpå. Langs kysten ligger Adrenalinerhavet omgivet af kurbade og veje, der alle fører til Rom.

Størrelsen

Størrelsen af Balkan er forholdsvis ukendt, og justeres jævnligt efter de herskende forhold.

Befolkningen

Balkanisterne bor på og i bjerge, nogle bor i husbåde ved havet. Som regel er balkanisterne ret fredsommelige, men omkring nymåne forvandler de sig tit til balkannibaler.

Ved nymåne

På den tid på måneden er det farligt at være turist i Balkan. Balkanisterne jagter da helse-turisterne, der er kommet på grund af de mange kurbade i kystområdet, hvortil de er strømmet i håb om evig ungdom og evig potens, helt uden indtag af blå viagra-piller. En impotens-turist, der ikke undslipper balkannibalerne, kan ikke undgå at komme til at deltage i de traditionelle balkannibal-blodbade, som lokalbefolkningen ynder at fordrive dagen for nymåne med.

Kulturen på Balkan

Balkanisten kan kun to vitser: Slivovitsen og Milosevitsen. Den sidste har dog den hage, at den er dårlig. I år1812 slog lynet ned i kirkeklokken på Balkan, og siden den dag har balkanisterne tilbedt Thor, på grund af den velsignede stilhed, der indfandt sig.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.