Spademanns…

Redigerer

Balkan

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 9: Linje 9:
   
 
== Ved nymåne ==
 
== Ved nymåne ==
På den tid på måneden er det farligt at være turist i Balkan. Balkanisterne jagter da helse-turisterne, der er kommet grund af de mange kurbade i kystområdet, hvortil de er strømmet i håb om evig ungdom og evig potens, helt uden indtag af [[blå]] viagra-piller. En impotens-turist, der ikke undslipper balkannibalerne, kan ikke undgå at komme til at deltage i de traditionelle balkannibal-blodbade, som lokalbefolkningen ynder at fordrive dagen for nymåne med.
+
På den tid på måneden er det farligt at være turist i Balkan. Balkanisterne, som ellers er kendte for deres uforståelige imødekommenhed, jagter da pludseligt, nogen vil måske sige impulsivt, de helt og aldeles intetanende helse-turister, som er kommet til Balkan grund af de mange blodbade i kystområdet. Og i håb om evig ungdom, - og, - potens. Pivo...
   
 
== Kulturen på Balkan ==
 
== Kulturen på Balkan ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop