FANDOM


Bakkedal er et kæmpe dansk landbrug, kun drevet af en lille dansk og frejdig, lyshåret knægt. her produceres der bl a smør, og det er helt tydeligt at den lille fyr aldrig har lært af Scarface : "Never get high of your one supply"

Bakkedal bliver i reklamerne udstillet for at være original dansk og af de fineste råvarer, men i 2008 chokeredes den danske befolkning, af dr2 dokumentaren; "Grease and cheese by Freeze", der offentliggjorde de hårdtarbejdende eskimo slaver, som den lille knægt havde truet sig til at arbejde for ham. Disse levede under uhumske vilkår, og dråben i bægeret var da man så Chuck Norris, som knægtens enmands hær, der konstant cirkelsparkede de stakkels eskimoer lige i fjæset.

Herunder var også en revolutionerende opdagelse, eskimoer ser slet ikke sådan ud i virkeligheden, det er først efter mødet med Norris at deres ansigter bliver så flade i det..

Bakkedal findes dog stadig på de danske hylder og glæder i tusindvis af danskere, den lille knægt sidder nu og afsoner på Vridsløsselille, hvor han har udtalt: "Get rich og die tryin'"

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.