FANDOM


m (Fjernet Kategori:Samfund; Tilføjer kategori Kategori:Institutioner (vha. HotCat))
 
(11 mellemliggende versioner af 5 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
En børnehave er som navnet antyder en have hvor der dyrkes børn. Et barn er en underlig lille lavstammet gevækst der med tiden vokser og bliver til et menneske.
+
En børnehave er som navnet antyder en [[have]] hvor der dyrkes børn. Et [[barn]] er en underlig lille lavstammet [[gevækst]] der med tiden vokser og bliver til et [[menneske]].
   
 
'''Et barns vækst deles op i forskellige faser:'''
 
'''Et barns vækst deles op i forskellige faser:'''
   
''- I starten dyrkes de spæde små skud i små beholdere kaldet fx. vugger, lifte eller tremmesenge.
+
* I starten dyrkes de spæde små [[skud]] i små beholdere kaldet fx. vugger, lifte eller tremmesenge.
   
- Dernæst går de små skud i frø, også kaldet bøllefrø, de udvikler sig i denne periode hurtigt og har det bedst i have og skove hvor de frit kan få lov at udfolde sig.
+
* Dernæst går de små skud i [[frø]], også kaldet bøllefrø, de udvikler sig i denne periode hurtigt og har det bedst i haver og skove hvor de frit kan få lov at udfolde sig.
   
- Efter ca 13 år når børnene til en fase hvor de bliver en slags brøntsager. De har det i denne periode med at søge ind hvor det er varmt, gerne ind i stuer og værelser, helst i nærheden af elektronik hvor de kan ligge og suge til sig af den elektroiske næring disse apparater indeholder.
+
* Efter ca 13 år når børnene til en fase hvor de bliver en slags grøntsager. De har det i denne periode med at søge ind hvor det er [[varmt]], gerne ind i stuer og værelser, helst i nærheden af elektronik hvor de kan ligge og suge til sig af den elektroniske næring disse apparater indeholder.
   
- Er man heldig vil disse grøntsage en skønne dag selv rive sine rødder op og flytte ud i den store frodige verden for sig selv hvor der er plads til at de kan få små stiklinger selv.''
+
* Er man heldig vil disse grøntsager en skønne dag selv rive sine rødder op og flytte ud i den store frodige [[verden]] for sig selv hvor der er plads til at de kan få små stiklinger selv.
  +
  +
  +
[[Kategori:Steder hvor udstødte personer forsamler sig]]
  +
[[Kategori:Institutioner]]
  +
  +
  +
[[de:Kindergarten]]
  +
[[en:Kindergarten]]
  +
[[fi:Esikoulu]]
  +
[[ja:幼稚園]]
  +
[[no:Barnehage]]
  +
[[pl:Przedszkole]]
  +
[[sv:Förskola]]

Nuværende version fra okt 16. 2011, 07:14

En børnehave er som navnet antyder en have hvor der dyrkes børn. Et barn er en underlig lille lavstammet gevækst der med tiden vokser og bliver til et menneske.

Et barns vækst deles op i forskellige faser:

  • I starten dyrkes de spæde små skud i små beholdere kaldet fx. vugger, lifte eller tremmesenge.
  • Dernæst går de små skud i frø, også kaldet bøllefrø, de udvikler sig i denne periode hurtigt og har det bedst i haver og skove hvor de frit kan få lov at udfolde sig.
  • Efter ca 13 år når børnene til en fase hvor de bliver en slags grøntsager. De har det i denne periode med at søge ind hvor det er varmt, gerne ind i stuer og værelser, helst i nærheden af elektronik hvor de kan ligge og suge til sig af den elektroniske næring disse apparater indeholder.
  • Er man heldig vil disse grøntsager en skønne dag selv rive sine rødder op og flytte ud i den store frodige verden for sig selv hvor der er plads til at de kan få små stiklinger selv.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.