FANDOM


"Det er videnskabeligt bevist, at hydrocefale børn udgør en ressource i tørketider"

~ Milena Penkowa om sine planer om at destillere andre folks børn og lave dem til tabletter


Bornefond
Babyrig
Børnefonden er en veldædig, tilskudsberettiget institution, som samler penge ind til sig selv. De indsamlede penge anvendes hovedsageligt til at drive den velsmurte maskine, som fonden er, ligesom en stor del af budgettet investeres i tv-reklamer og kampagner,[1] der skal skaffe endnu flere penge i kassen.

Eksterne aktiviteterredigér

Oprindelig opstod Børnefonden som en division af fødevarehjælpeprogrammet Oxfam, der havde til formål at levere alterbrød (oblater) til vansmægtende kristne menigheder i u-landene. En ung og pædofil idealistisk mand ved navn Björn Mugglerhill syntes, at det var synd for alle de forældreløse negerbørn i Afrika, at de ikke havde nogen at kæle med, eller til at læse godnathistorier for dem, så han startede en uforpligtende adoptionsordning, hvor barnløse forældre i Europa [2] kunne lege, at de købte en lille barneslave, som til gengæld for en Steiff-bamse og en kogebog med godnathistorier, så hvert år til jul skulle sende deres sponsorer et julekort med kragetæer.

Fundraising-fodnoterredigér

  1. Det er reklamebureauet Robbery/Boys & Gold-minted, som styrer propagandaen indsamlingskampagnerne i Børnefondens milliardinvesteringer og innovative tilgang til branding, markedsføring og skimming
  2. (og andre steder med rigeligt af penge)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.