FANDOM


Bonde

Et par bønder på vej hjem fra dagens dont.

Bønderne er et folk med en rå muskelstyrke, der er omvendt proportionel med deres IQ. Blandt andet superhelte som Arnold Schwarzenegger menes at nedstamme fra bondefolket som de også kaldes.

Bønderne aka. Agerjordspløjeoptrækker (kun anvendt i kommercielle sammenhænge) er dog ved at udvandre fra de nordlige egne, hvor folket oprindeligt stammer fra, da dette område er ved at blive overtaget af en anden, mindst ligeså tosset gruppe, kaldet benzinfræserne, der har grumme planer om at asfaltere alt hvad de kan komme i nærheden af og bygge parcelhuse på resten.

Udseenderedigér

Bønderne kan normalt kende på deres ondskabsfulde, til tider sleske væremåde, men er man ikke i stand til umiddelbart at gennemskue dette, findes der altid én fejlsikker måde at genkende bønder på, da de som det eneste folkfærd ikke går - de tramper.

Egenskaber redigér

  • Modsat deres noble artsfælle, landmanden, kan bønderne ruinere ethvert økosystem på et sørgeligt antal af dage, gerne ved at proppe gylle, kunstgødning og round up alle mulige andre steder end hvor det burde være.
  • De har stor kærlighed til snavs og motoriserede køretøjer.
  • De brænder de ting de ikke har større brug for, til tider også ting som de mener andre ikke har brug for. Nazisterne var den hidtil største kendte gruppering af bønder.
  • Deres hobby er at rende skrigende rundt om søndagen med paintball pistoler, i en skov eller et krat, eller blot bag nærmeste hybenbusk.
  • De har ingen respekt overfor fredede fortidsminder, så som gravhøje, runestene, egtvedpiger og deslige, og fjerner dem gerne i nattens mulm og mørke. Museumsfolk har dog fundet ud af at modgå dette ved at slæbe alle de største udendørs fortidsminder ind om natten, og gemme dem forskellige steder, så bønderne ikke finder dem. Jellingehøjene har således været opmagasineret i ikke mindre end 43 forskellige idrætshaller rundt omkring i landet, og der går stadig historier om, hvordan hele vikingeborgen "Fyrkat" blev transporteret med tog - på højkant - til Ertholmene, for at blive deponeret i påsken 1974, hvor bønderne var særligt fortidsmindetørstige.

Disclaimer redigér

Det skal her på de kraftigste pointerers at bønder og landmænd ikke er det samme. Landmændene er nemlig "the good guys", der overholder love og regler, medens bønderne både er "the bad and the ugly".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.