FANDOM


Loading map...
Bøhlandet

Nye yuppie-takter har delt indbyggerne på bølandet. Den forholdsvis lille intelligentsia er gået over til Somersby

Bølandet er et sted beliggende syd for storbyerne Middelfart og Strib (Strib som oftest refereres til New York). Hovedstaden i Bølandet er Sønder Åby, og har et indbyggertal på knap 17 mennesker. I Sønder Åby finder du en mark og nogle huse. Selvom Sønder Åby er hovedstaden, så er den største by klart Haare som har et indbyggertal på lige omkring de 21 mennesker, altså hele 4 mennesker mere.


Transportmuligheder redigér

Du finder gode transport muligheder i den forjættede by Weddelsborg hvor den lokale lufthavn Weddelsborg Int´l Airport ligger og opererer SAS flyvninger med de velkendte Dash 8 Q400 til Aalborg og København.
Togtrafikken befinder sig på en bane der hedder Weddelsborg-Haare-Sønder Åby Banen og opererer mere en 1 tog til hele 3 destinationer, dog er det ikke tog der kører på strækningen med Karl Børge med sin gule bus.


Seværdigheder redigér

Befinder du dig lidt nord for Bølandet, skal du besøge Moster Ingas Testue - Hun har altid hjem´bagt kage eller franksbrød og en god kop kaff´. Eller hvad med at besøge Jens Ottos Maskinforretning der er et såkaldt incoporated firma der drive maskiner til hele Bølandet. Han byder altid på en pibe eller andet godt rygning. Eller topattraktionen i Bølandet er helt klart "Den Lille Landmand" - en statue der står i midten af Sønder Åby og er et monument for alle de køer der døde under borgerkrigen der var styret af de "Lokale Bonderøve" og "Bøndernes Slagmark". Udsigten fra Ricco´s Asparges Butik er intet midre en fantastisk. Udsigten er en gammel lade med halm og kolort.


Praktiske oplysninger redigér

At komme til Bølandet er svært p.g.a. de lokale bonderøve står for alt indkommen trafik. Sørg for at pas med, og så får du et flot stempel "Bonderøve Anno 1989". Sejt!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.