FANDOM


(det manglede bare andet)
 
(+ af snittet uhyggeligste bøh, væk med "fesen" skabelon, selvom den stadig er lidt fesen)
Linje 1: Linje 1:
{{fesen}}
+
'''Bøh''' er en lyd, som i 63.7 % af alle tilfælde anvendes i et forsøg på at skræmme/true andre. Det er dog ikke altid at forehavendet lykkedes. De sidste 45. 5 % af tilfældene drejer sig udelukkende om udtalefejl. Mange folk ved simpelthen [[ikke]], at det ikke hedder øh bøh, men æh [[bæh]], når der er noget man [[ikke]] ved. Det er [[alt]] sammen [[skolelærer]]nes og [[talepædagog]]ernes skyld.
'''Bøh''' er en lyd, som i 63.7 % af alle tilfælde anvendes i et forsøg på at skræmme/true andre. Det er dog ikke altid at forehavendet lykkedes. De sidste 45. 5 % af tilfældene drejer sig udelukkende om udtalefejl. Mange folk ved simpelthen [[ikke]], at det ikke hedder øh bøh, men æh [[bæh]], når der er noget man ikke ved.
+
== Det uhyggeligste bøh ==
  +
Et '''bøh''', der kommer fra noget, som man [[ikke]] kan [[se]], er det uhyggeligste af [[alt]], for kan man [[ikke]] [[se]] sin fjende, kan man heller ikke uskadeliggøre den. Hvis du pønser på at få din arv udbetalt lidt hurtigere, ved at skræmme nogen til [[død]]e, opfordres [[dig|du]] til at iklæde dig [[sort]] [[tøj]] og skræmme dit offer en mørk og sort nat, hvor du vil være usynlig i mørket. Hvis du altså undgår lyse baggrunde, lommelygter og lignende.<br><br>
  +
Der hersker stor uenighed om, hvorvidt det er moralsk forkasteligt eller ej at anvende bøh til at berige sig med.[[Billede:Sorte_slyngel.gif|thumb|center|Her ses et billede af en sortklædt person på vej til at få sin arv udbetalt, blot ved at sige bøh på det rigtige tidspunkt.]]
  +
   
Det er [[alt]] sammen [[skolelærer]]nes og [[talepædagog]]ernes skyld.
 
 
[[kategori:ord]][[kategori:onomatopoietikon]]
 
[[kategori:ord]][[kategori:onomatopoietikon]]

Versionen fra maj 1. 2008, 15:08

Bøh er en lyd, som i 63.7 % af alle tilfælde anvendes i et forsøg på at skræmme/true andre. Det er dog ikke altid at forehavendet lykkedes. De sidste 45. 5 % af tilfældene drejer sig udelukkende om udtalefejl. Mange folk ved simpelthen ikke, at det ikke hedder øh bøh, men æh bæh, når der er noget man ikke ved. Det er alt sammen skolelærernes og talepædagogernes skyld.

Det uhyggeligste bøh

Et bøh, der kommer fra noget, som man ikke kan se, er det uhyggeligste af alt, for kan man ikke se sin fjende, kan man heller ikke uskadeliggøre den. Hvis du pønser på at få din arv udbetalt lidt hurtigere, ved at skræmme nogen til døde, opfordres du til at iklæde dig sort tøj og skræmme dit offer en mørk og sort nat, hvor du vil være usynlig i mørket. Hvis du altså undgår lyse baggrunde, lommelygter og lignende.

Der hersker stor uenighed om, hvorvidt det er moralsk forkasteligt eller ej at anvende bøh til at berige sig med.
Sorte slyngel

Her ses et billede af en sortklædt person på vej til at få sin arv udbetalt, blot ved at sige bøh på det rigtige tidspunkt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.