FANDOM


Den fantastiske guide til at forstå den forunderlige Bøbel redigér

Bøblen er en polyteistisk religion med to guder: Bølle og Komma 38. Bøblen er nem hverdagslæsning på knap to sider med halvanden linjeafstand og er derfor nem at have i både skjortelommen sammen med kuglepennen og sin fugtige baglomme. Religionen har mange tossede tilhængere såsom Megan Fox.


Bøblens indhold: skabelsesmyten redigér

1. Bøllehattebogredigér

En eller anden dag, hvor Bølle kom forbi med slemme tømmermænd og godt bagstiv efter en rimelig vild fest med alt for mange bødytequilaer, så han noget trølz; der manglede noget. Noget var riv-rav-ruskende galt. Bølles enorme samling af bøllehatte var simpelthen vokset så meget, at han ikke havde hoveder nok til at bære dem alle. 
Som resultat af denne tragiske opdagelse besluttede Bølle sig for at skabe nogle skabninger. For at gøre en lang historie kort og masser af glimmer, bang og fest; Jorden var skabt.

2. Bøllehattebogredigér

Dagene gik, og Bølle kedede sig egentlig lidt på den kæmpe Jord. Såeh... Noget med at Komma 38 kom forbi. Komma 38 var - eller er - meget sød. Og lidt lækker, især med müsli. Det er et stadig uløst mytologisk mysterium, hvorfor Komma 38 har fået sit meget erotiske og ikke mindst eventyrlige navn. Men i hvert fald, Komma 38 er den gode gud, og Bølle er - heraf navnet - lidt af en rebelsk bølle, men selvfølgelig god nok under overfladen (Det kræves yderst omhyggeligt gravearbejde, og dette kan ikke anbefales uden brug af gummihandsker og beskyttelsesbøllehat). De sang den yndefulde melodi “Always” af Erasure i mange lykkelige timer og stunder, indtil de skulle sove.

3. Bøllehattebogredigér

Ah... Dette er helt klart det mest mystiske kapitel i skabelsesmyten. Det er faktisk så mystisk, at det stadig står uklart, om den overhovedet findes. Dog var det under dette kapitel, at der kom nogle mennesker på Jorden, og de blev født uden bøllehatte - hvilket selvfølgelig var en dramatisk fejl fra Bølles side af, men dette skulle der hurtigt laves om på. 
Menneskene blev derfor det udvalgte folk til at bære bøllehatten. Bølle havde erfaret, at det var for besværligt at sætte bøllehatte på hoveder af giraffer, Rebecca Black og Hvalen Hvalborg.


De 1Ø Bød redigér

Ø. Du må ikke være trølz!

  1. Husk at læse Bødene!
  2. Du skal bære bøllehat og eje mindst 1Ø!
  3. Øhm... Hvis du ser nogen, der bærer bøllehat, er du forpligtet til at føre en mere eller mindre interessant samtale med vedkommende.
  4. Du må gerne forsøge dig med at tegne et bøllet gudebillede af Bølle, men hvis Bølle ikke er tilfreds med resultatet, gemmer Bølle din bedste bøllehat et tilfældigt sted på Jorden.
  5. Du må ikke lave et gudebillede af Komma 38, fordi hun har lavt selvværd.
  6. Du må meget gerne misbruge Bølles navn til løgne, fordi Bølle elsker gode historier og at blive misbrugt.
  7. Okay! Sabbatdagen er om lørdagen, eller når du har fæle og trølze tømmermænd, fordi Bølle jo, in case du har glemt det, kom forbi på en lørdag med en stinkende hangover.
  8. Af alle de hustruer, du nu ejer, må du kun begære de hustruer, der hører under et primtal.
  9. Du må ikke vidne falsk mod din hest!
  10. Du skal være venner med Bølle på Arto, Facebook eller følge/føle ham på Twitter.

Trøsbekendelsen redigér

“Jeg lover at åbne mine øjne, når du ser, mine øjne er åbne!”

Fadervør redigér

Fadervør, du som er i Hømlen
Tak for det der, som du gjorde dengang der, hvor der skete det der
Det var OK.
Det var fjong.
Det var godt, du, HEJ!!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.