FANDOM


Baenke

I efteråret 2009 blev der observeret et større antal flyvende bænke over Øresund og Furesøen. Ifølge diverse konspirationsteorier, var det svenske bænke, der blev sendt som fortrop for en invasion fra Asien (Malmö), så de invaderende tropper havde noget hjemligt at sidde på. Teorien blev dog aldrig bekræftet

En bænk består af én eller flere planker, som er lagt parallelt og hævet fra jorden med et stativ af træ, jern eller andre materialer. Øverst på aggregatet sidder et såkaldt ryglæn, der skal forhindre brugerne i at falde bagover.

Bænkens psykologiredigér

Normalt er der plads til tre eller flere mennesker på en bænk. Det er i Danmark kotume, at den først ankomne sætter sig ude i den ene side. Den næste sætter sig så i den modsvarende side, og de påfølgende brugere spatierer sig ind imellem, så der hele tiden er den maksimalt mulige afstand til de andre brugere. Derfor er det angstprovokerende for indfødte danskere, hvis en fremmed sætter sig midt en bænk og dermed bringer dem (danskerne) i vildrede om, hvor de skal sætte sig. Det mest sandsynlige udkomme er, at de aldrig kommer den vej igen, og i stedet sætter sig til at skrive hadske læserbreve til Nationen! fra deres lænestol derhjemme.

En kendt bænkredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.