Spademanns Leksikon

Dette er ikke et bæltedyr, men er kun brugt for at vise hvor stor forskel en artikel med billede gør.

Bæltedyr (assasinus assasinata) et er et lille ondt bæst, som lister rundt i folks haver med et lumskt smil. Bæltedyrene kommer oprindeligt fra Brasilien men er integreret i det danske samfund.

Et bæltedyr er besat af rollespil men kan ikke deltage på grund af dens lave højde. Derfor bruger den det meste af sin tid med at forfølge andre rollespillere. Bæltedyret bliver betegnet som en assassin, på grund af dens evner til at springe fra busk til busk og snige sig rundt i mørket i en evig søgen efter rollespillere. Bæltedyrene har opfundet deres eget transportmiddel, som er en slags bæltedyrsbil der er en blanding af en Toyota Corolla 1,3 fra 83 og en skraldespand.

Bæltedyrets primære føde består af gulerods-aadh eller Netto-muffins med chokoladestykker som den erobrer med sine assassin skills. Det foregår ved, at din skraldespand bliver gennemrodet af det brutale bæst. Under processen kan høre små gnæk lyde og en lalled latter.

Hvis du har et bæltedyr i din skraldespand skal du henvende dig til Dansk Folkeparti, da de er eksperter i immigranter og sætter specielle bæltedyrsfælder op.