FANDOM


Bush bong

Her ses en storproducent af aske fra cannabis-afbrænding. Han har lige fået årsresultatet fra firmaet USA's økonomi-afdeling og er derfor glad.

Aske er en grå substans der opstår, når ild sættes til brandbare materialer, hvorved Alm. Brand, opstår, hvis det da ikke blot er en slags spejderlejrbål, der er gang i. I så fald er det noget TIS, for så kan asken godt antage helt forkerte farver. Det er sådan fordi de danske spejdere slet ikke er, hvad de har været. Først var de grønne, så blev de blå så blev de sorte, hvorefter de forsvandt helt ud af æteren.

Special askeredigér

Hvis cannabis afbrændes opstår der en særlig aske, som kaldes for potaske.

Menneskelig askeredigér

Når et menneske er dødt skal det ryddes af vejen, og helst lidt hurtigt. Især hvis døden skyldtes illegal omgang med våben, til fredagsbønnen, er det nødvendigt at skynde sig. Så er det en fordel at kende en bedemand, som man kan bede om at futte liget af, så man står tilbage med asken i en urne. Den koster mange penge men er investeringen værd, for den pynter på kaminhylden.

Andre menneskelige askerredigér

Det kan også være en af Bamses Venner, som ikke synger særligt godt, hvilket går ud over børn og andre forsvarsløse små kræ.
Der kan være tale om en troende, der er blevet asketisk, fordi den var på besøg i det hede hule helvede, hvorved den troende muterede til en asket.
Det kan også være Aske Benzon, men absolut ikke til stavefejlen Asger Aamund.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.