Spademanns Leksikon


Artomania var en dansk pendant til en engelsksproget hjemmeside der forkuserede på vittigheder, tegneserier, vittige tegninger og tegnede vitser. I starten var det bare de klassiske jokes, men med tiden udviklede siden sig til... noget andet.

Udviklingen[]

Til at begynde med, var vitserne ret uskyldige[]

Hvad sagde barnet da det fik 14 kg hvidkål?

Prut!

Derpå nåede man næste niveau[]

Hvorfor gik negeren over vejen?[1]

For at hæve understøttelse.

Så begyndte man at tegne vitserne[]

Thumb Djævlen er kold i røven.

Derpå betrådte man sex[]

Thumb

Så gik det stærkt[]

Ja, som titlen her antyder fik man pludselig en idé: siden sex er så vanvittigt populært blandt folk der sjældent får det, så lad os da flippe ud! Herefter gik Artomania.dk helt agurk med agurker, numsehuller, skolepiger, alkoholiske julemænd, fingermaling og hvad som helst ellers der kunne puttes ind i en seksuel kontekst:

Thumb
VIGTIG INFORMATION
Billederne artomania brugte på dette tidspunkt var så stygge, at skulle vi have puttet et kontekstuelt korrekt billede ind her til højre, ville Peter Griffin have sin søns hoved oppe i røven, medens konen fik oralsex af sin egen datter. Vi har dog undladt dette, og viser derfor bare et billede af to mennesker i bad[2].

Nu om dage[]

Ja, resten er historie som særligt anglofile sprogfantaster ville sige, men ikke desto mindre skal vi gerne opsummere: Efter at alt på artomania begyndte at handle om beskidt og afstumpet sex, ændrede man navnet til "Arto.dk" og begyndte at formidle kontakt mellem tåbelige børn og gamle mænd.

Sagt på en anden måde: i skrivende stund (maj 2015) er "artomania" ikke stort andet end et online-rejsebureau for pædofile der ikke har råd til at tage udenlands.

Se også[]

Artistiske tilføjelser[]

  1. I denne fase tog vitserne en relativt racistisk drejning.
  2. Uanset hvilke løgne Wikipedia spreder, er Spademanns en pæn og anstændig encyklopædi!