FANDOMArtomania var en dansk pendant til en engelsksproget hjemmeside der forkuserede på vittigheder, tegneserier, vittige tegninger og tegnede vitser. I starten var det bare de klassiske jokes, men med tiden udviklede siden sig til... noget andet.

Udviklingen

Til at begynde med, var vitserne ret uskyldige

Hvad sagde barnet da det fik 14 kg hvidkål?

Prut!

Derpå nåede man næste niveau

Hvorfor gik negeren over vejen?[1]

For at hæve understøttelse.

Så begyndte man at tegne vitserne

Arto1 Djævlen er kold i røven.

Derpå betrådte man sex

Arto2

Så gik det stærkt

Ja, som titlen her antyder fik man pludselig en idé: siden sex er så vanvittigt populært blandt folk der sjældent får det, så lad os da flippe ud! Herefter gik Artomania.dk helt agurk med agurker, numsehuller, skolepiger, alkoholiske julemænd, fingermaling og hvad som helst ellers der kunne puttes ind i en seksuel kontekst:

Arto3
VIGTIG INFORMATION
Billederne artomania brugte på dette tidspunkt var så stygge, at skulle vi have puttet et kontekstuelt korrekt billede ind her til højre, ville Peter Griffin have sin søns hoved oppe i røven, medens konen fik oralsex af sin egen datter. Vi har dog undladt dette, og viser derfor bare et billede af to mennesker i bad[2].

Nu om dage

Ja, resten er historie som særligt anglofile sprogfantaster ville sige, men ikke desto mindre skal vi gerne opsummere: Efter at alt på artomania begyndte at handle om beskidt og afstumpet sex, ændrede man navnet til "Arto.dk" og begyndte at formidle kontakt mellem tåbelige børn og gamle mænd.

Sagt på en anden måde: i skrivende stund (maj 2015) er "artomania" ikke stort andet end et online-rejsebureau for pædofile der ikke har råd til at tage udenlands.

Se også

Artistiske tilføjelser

  1. I denne fase tog vitserne en relativt racistisk drejning.
  2. Uanset hvilke løgne Wikipedia spreder, er Spademanns en pæn og anstændig encyklopædi!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.