FANDOM


Anvendelse redigér

Arghh” eller ”Arrghhhh” er det udtryk man oftest bruger, når man bliver udsat for noget slemt, så som stor smerte eller andre trælse ting. Det kan også være, hvis man får -03 i karakter til en eksamen eller det kan være, hvis man skider en lort på størrelse med en mellemstor campingvogn, og der ikke er noget toilet-papir tilbage på rullen.

Oprindelse redigér

Udtrykket stammer originalt fra det latinske ord, Argho, som betyder: jeg lider. Ordet kom første gang var i brug, dengang Hannibal blev trådt over en tå, af en elefant, efter en ridetur i Alperne.

Revideret viden redigér

Et arkæologisk spor tyder dog på, at udtrykket arghh er endnu ældre. Ved en udforskning af en stenaldergrotte stødte forskere på nogle hulemalerier. De tolkede malerierne og konstaterede at ordet arghh kommer til udtryk i et hulemaleri, hvor en abe har fanget en mand, som den bruger som rekvisit til menneskesex. "Han udstødte et højt ”arghhhh”, da aben penetrerede", lyder arkæologernes tolkning af hulemaleriet. Dette stenalderhulemaleri blev fundet sammen med nogle tomme tuber glidecreme. Videnskaben mener derfor at man ved samme lejlighed også har fundet beviset på at stenaldermænd dyrkede sodomi med glæde.

Ordets fremtid redigér

Da menneskeheden har det med at forkorte alting altid er det forudsigeligt, at ordet arghh vil blive mindre med tiden, således at det bliver til "arh" i fremtiden.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.