Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
Ingen Wikipedia.png
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Arbejdernes Ligkiste Magasin derinde.

Første nummer af Arbejdernes Ligkiste Magasin

Arbejdernes Ligkiste Magasin er et dansk magasin udgivet af Egmont Mediehus, som også udgiver nogle af Danmarks mest snuskede blade blandt andet Alt for Damerne og Anders And og Co. ALKM er et stærkt specialiseret branche blad, der henvender sig til hele Danmark. Bladet udkommer to gange om måneden, men kun på lige datoer.


Historie[]

Da begravelsesforeningen Arbejdernes Ligkiste Magasin blev lukket, efter en sag om rod i regnskabet, opkøbte Egmont rettighederne til navnet for næsen af Magasin. Den danske mediegigant havde længe ledt efter mulighed for at starte et blad om kister og begravelser og var ikke sene til at gribe chancen. Men magasinet måtte lade vente på sig, da interne problemer omkring redaktionen af det nye blad skulle løses først. I juni 2006 var bladet klart til at blive sat i produktion. Til Egmonts held faldt dette sammen med afholdelse af verdens største kistekonference i Frankfurt. I dag har Arbejdernes Ligkiste Magasin lidt over to abonnenter. De to faste abonnenter er begge meget tilfredse på trods af at den ene er svagtseende og den anden har været død siden 4. august 2006.