FANDOM


m (Link til iPik.)
Linje 9: Linje 9:
 
{{citat|BigMac!|Steve Jobs' Kone|hans underliv}}
 
{{citat|BigMac!|Steve Jobs' Kone|hans underliv}}
 
{{citat|...better and better and better...|Steve Jobs|alt}}
 
{{citat|...better and better and better...|Steve Jobs|alt}}
  +
{{citat|Et æ...æ..æble er altså ikke lavet af sten|iTard|[[miljøproblemer]]}}
   
Apple er et multinationalt firma, der er bedst kendt for at lave [[computer]]e og mp3-afspillere, der er bragende godt designet, men som intet kan.
+
Apple er et multinationalt firma, som er bedst kendt for at lave [[computer]]e og mp3-afspillere, der er bragende godt designet, men langt fra funktionelle.
   
 
Firmaet hedder Apple, fordi det udenpå skinner som et æble, mens det indeni er fuld af vand og intet kan tåle.
 
Firmaet hedder Apple, fordi det udenpå skinner som et æble, mens det indeni er fuld af vand og intet kan tåle.
Linje 16: Linje 17:
 
==Brugere==
 
==Brugere==
 
[[Fil:Iphone.jpg|thumb|270px|Enkelte Apple-brugere er også bare [[idiot]]er]]
 
[[Fil:Iphone.jpg|thumb|270px|Enkelte Apple-brugere er også bare [[idiot]]er]]
De første der brugte Apple-produkter var nørder, der syntes det ville være sjovt at gøre det kompliceret for folk der skulle låne deres computere. Det var firmaet helt med på og begyndte straks at udvikle modeller med funktioner uden et egentligt formål. Serien af computere blev navngivet Mac som en forkortelse for det engelske ord for makværk. Det syntes [[Hende den lækre fra parallelklassen]] var en mægtigt god idé, og fik derfor sin far til at købe den på eBay. Selvfølgelig blev parallelklassens andre piger misåndelige og købte dagen efter [[6. april]] også apple-computer. Det var starten på det største oprustnings-kapløb siden den kolde krig og medførte at Apple fik enorm succes. Imellem tiden blev din egen gamle Mac forfærdeligt forældet og du måtte sætte klistermærker over æblet for ikke at fremstå som en del af den voksende, frådende og vanvittige sekt der valfartede til [[Tyskland]] som frådende zombier for at få en bid af det nyeste æble på stammen. Det efterladte dig som en main-stream nørd og du var derfor nødsaget til at ændre dit tastetur til [[Dvorak]] keyboard-layoutet og erklærer dig selv for [[Nihilist]] for igen at modtage afskyende blikke.
+
De første, der brugte Apple-produkter, var nørder, der syntes, det ville være sjovt at gøre det kompliceret for folk, der skulle låne deres computere. Det var firmaet helt med på og begyndte straks at udvikle modeller med funktioner uden et egentligt formål. Serien af computere blev navngivet Mac, der er en forkortelse af det engelske ord for makværk. Det syntes [[Hende den lækre fra parallelklassen]] var en mægtigt god idé, og fik derfor sin far til at købe den på eBay. Selvfølgelig blev parallelklassens andre piger misundelige og derfor købte de den efterfølgende dag [[6. april]] også apple-computere. Det var starten på det største oprustnings-kapløb siden [[den kolde krig]], og således medførte det at Apples enorme succes inden for produktion og hjernevask af såkaldte iTards og generel markedsføring af komplet og intetsigende idioti styrkedes. I mellemtiden blev din egen gamle Mac forfærdeligt forældet, og du måtte sætte klistermærker over æblet for ikke at fremstå som en del af den voksende, frådende og vanvittige sekt, der undertiden valfartede til [[Tyskland]] som frådende zombier for at få en bid af det nyeste æble på stammen. Det efterladte dig som en main-stream nørd, og du var derfor nødsaget til at ændre dit tastetur til [[Dvorak]] keyboard-layoutet og erklære dig selv for [[Nihilist]] for igen at modtage afskyende, bebrejdende og uforstående, men dog stadig sympatiske blikke.
   
 
== Deres fejlfri produkter ==
 
== Deres fejlfri produkter ==

Versionen fra jan 6. 2012, 16:33

Winspade Denne softwarerelaterede artikel er alt for W!ndow$ centreret.

Vær venlig at redigere artiklen så også brugere af andre styresystemer får lyst til at slå dig ihjel!

AppleBanner

"...hit me if you want me baby..."

~ iPhone brugere om deres holdning til BDSM

"Den ene taler russisk, den anden taler fransk"

~ Claudius Jensen om forskellen mellem Mac og PC

"BigMac!"

~ Steve Jobs' Kone om hans underliv

"...better and better and better..."

~ Steve Jobs om alt

"Et æ...æ..æble er altså ikke lavet af sten"

~ iTard om miljøproblemer


Apple er et multinationalt firma, som er bedst kendt for at lave computere og mp3-afspillere, der er bragende godt designet, men langt fra funktionelle.

Firmaet hedder Apple, fordi det udenpå skinner som et æble, mens det indeni er fuld af vand og intet kan tåle.

Brugere

Iphone

Enkelte Apple-brugere er også bare idioter

De første, der brugte Apple-produkter, var nørder, der syntes, det ville være sjovt at gøre det kompliceret for folk, der skulle låne deres computere. Det var firmaet helt med på og begyndte straks at udvikle modeller med funktioner uden et egentligt formål. Serien af computere blev navngivet Mac, der er en forkortelse af det engelske ord for makværk. Det syntes Hende den lækre fra parallelklassen var en mægtigt god idé, og fik derfor sin far til at købe den på eBay. Selvfølgelig blev parallelklassens andre piger misundelige og derfor købte de den efterfølgende dag 6. april også apple-computere. Det var starten på det største oprustnings-kapløb siden den kolde krig, og således medførte det at Apples enorme succes inden for produktion og hjernevask af såkaldte iTards og generel markedsføring af komplet og intetsigende idioti styrkedes. I mellemtiden blev din egen gamle Mac forfærdeligt forældet, og du måtte sætte klistermærker over æblet for ikke at fremstå som en del af den voksende, frådende og vanvittige sekt, der undertiden valfartede til Tyskland som frådende zombier for at få en bid af det nyeste æble på stammen. Det efterladte dig som en main-stream nørd, og du var derfor nødsaget til at ændre dit tastetur til Dvorak keyboard-layoutet og erklære dig selv for Nihilist for igen at modtage afskyende, bebrejdende og uforstående, men dog stadig sympatiske blikke.

Deres fejlfri produkter

IBoob

ejBoob.

IPhoneStone

Apple har altid været teknologisk førende.

Fra 2010:

  • iRobot

Under udvikling:

Eksterne Henvisninger


Se også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.