Spademanns…

Redigerer

Apple

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 17: Linje 17:
 
==Brugere==
 
==Brugere==
 
[[Fil:Iphone.jpg|thumb|270px|Enkelte Apple-brugere er også bare [[idiot]]er]]
 
[[Fil:Iphone.jpg|thumb|270px|Enkelte Apple-brugere er også bare [[idiot]]er]]
De første, der brugte Apple-produkter, var nørder, der syntes, det ville være sjovt at gøre det kompliceret for folk, der skulle låne deres computere. Det var firmaet helt med på og begyndte straks at udvikle modeller med funktioner uden et egentligt formål. Serien af computere blev navngivet Mac, der er en forkortelse af det engelske ord for makværk. Det syntes [[Hende den lækre fra parallelklassen]] var en mægtigt god idé, og fik derfor sin far til at købe den på eBay. Selvfølgelig blev parallelklassens andre piger misundelige og derfor købte de den efterfølgende dag [[6. april]] også apple-computere. Det var starten på det største oprustnings-kapløb siden [[den kolde krig]], og således medførte det at Apples enorme succes inden for produktion og hjernevask af såkaldte [[Appleismen|iTards]] og generel markedsføring af komplet og intetsigende idioti styrkedes. I mellemtiden blev din egen gamle Mac forfærdeligt forældet, og du måtte sætte klistermærker over æblet for ikke at fremstå som en del af den voksende, frådende og vanvittige sekt, der undertiden valfartede til [[Tyskland]] som frådende zombier for at få en bid af det nyeste æble på stammen. Det efterladte dig som en main-stream nørd, og du var derfor nødsaget til at ændre dit tastetur til [[Dvorak]] keyboard-layoutet og erklære dig selv for [[Nihilist]] for igen at modtage afskyende, bebrejdende og uforstående, men dog stadig sympatiske blikke.
+
De første, der brugte Apple-produkter, var nørder, der syntes, det ville være sjovt at gøre det kompliceret for folk, der skulle låne deres computere. Det var firmaet helt med på og begyndte straks at udvikle modeller med funktioner uden et egentligt formål. Serien af computere blev navngivet Mac, der er en forkortelse af det engelske ord for makværk. Det syntes [[Hende den lækre fra parallelklassen]] var en mægtigt god idé, og fik derfor sin far til at købe den på eBay. Selvfølgelig blev parallelklassens andre piger misundelige og derfor købte de den efterfølgende dag [[6. april]] også apple-computere. Det var starten på det største oprustnings-kapløb siden [[den kolde krig]], og således medførte det at Apples enorme succes inden for produktion og hjernevask af såkaldte iTards og generel markedsføring af komplet og intetsigende idioti styrkedes. I mellemtiden blev din egen gamle Mac forfærdeligt forældet, og du måtte sætte klistermærker over æblet for ikke at fremstå som en del af den voksende, frådende og vanvittige sekt, der undertiden valfartede til [[Tyskland]] som frådende zombier for at få en bid af det nyeste æble på stammen. Det efterladte dig som en main-stream nørd, og du var derfor nødsaget til at ændre dit tastetur til [[Dvorak]] keyboard-layoutet og erklære dig selv for [[Nihilist]] for igen at modtage afskyende, bebrejdende og uforstående, men dog stadig sympatiske blikke.
   
 
== Deres fejlfri produkter ==
 
== Deres fejlfri produkter ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop