Spademanns Leksikon

Antipiratgruppen (APG(Antipiratgruppen)), er en sekt bestående af ligedele væsner fra helvedet og inkompetente advokater (50/50). Sektens meget simple hovedformål er at genere så mange folk som muligt, på så mange forskellige måder som muligt. Sektens økonomi består primært af penge de har taget fra uskyldige folk, hovedsageligt bosiddende i Danmark. Antipiratgruppen er flere gange blevet betegnet som "Robin Hoods onde modsætning", og da heller ikke helt uden grund. Gennemsnits IQ'en på sektens medlemmers ligger på 2,6, og dermed placerer det sektens gennemsnitsmedlem på samme intellektuelle stadie som kork, eller hvad der ca. svarer til en endnu ufødt babys IQ.

Produktionsskolen APG[]

Inden man kan blive optaget i sekten skal man gennemføre et grundforløb på 3 uger på en produktionsskole af samme navn. Skolen der også kaldes NaPoLa er særligt beregnet til socialt belastede unge der overvejer at blive advokater. Her kan man som praktikant prøve sine evner af i retsførelse og argumentation og samtidig få mulighed for at genere resten af samfundet der jo er skyld i at man er blevet den taber man er.

Dette tror Antipiratgruppen[]

  • At overføre data over internettet uden at betale, kan sidestilles med narkohandel.
  • De store ansigtsløse firmaer har gjort alt, hvad de kan for at tilpasse sig internettet, og de kan på ingen mulig måde strække sig mere.
  • Copyrightloven er ikke håbløst forældet, og den er perfekt tilpasset åbne medier så som mobiltelefoner og internet.
  • Og ja, for fanden da! Selvfølgelig skal alle kunsterne have råd at pynte deres swimmingpooler med rubiner og have biler med døre af guld og evt. købe et mega-akvarium med hajer malet guld (selvfølgelig vandbaseret) hvis diæt primært består af smykker, antikke malerier og Uran-235.