"I am not a crook!"

~ Antikrist om sit dårlige image


Antikrist "Bulle" Jensen (født 6. juni, 666) er en Helvediansk multikunstner, der er blevet kendt som "Det onde selv" blandt den brede del af befolkningen. Grundet hans evne til at skifte udseende og lave ultimativt kaos, har han hele livet haft problemer med sit image.

Laksegadesagen[redigér | redigér wikikode]

I starten af det 19. århundrede var "Bulle" bosat i Laksegade sammen en bofælle. En dag i september 1826 blev han dog lidt for fuld og han slog sig løs ved at forudsage en masse kaos. Politiet blev tilkaldt hvilket fik "Bulle"s berømmelsessyge bofælle til at tage hele æren for balladen. "Bulle" selv gik under jorden efter forgæves at have prøvet at overbevise offentligheden om at balladen i Laksegade var hans værk.

Antikrist i dag[redigér | redigér wikikode]

Da Anitikrist kan skrifte form som det passer ham ved ingen hvor eller hvem han er i dag. Hvis man dog ser på de mennesker der formår at skabe meget kaos, store problemer og uanede mængder af irritation for store dele af jordens befolkning så kan Anitikrist være en af følgende personer:

Om affæren med von Trier[redigér | redigér wikikode]

Antikrist havde i året 2009 en kort men stejl nedtur. Ud over hans massive forbrug af ekstremt billig kokain og hvide Kings, havde Antikrist en passioneret affære med den nyskilte instruktør Lars von Trier. Under stor mediebevågenhed tog det nye power-couple Verden med ugraciøs storm, hvilket endeligt mundede ud i, at Antikrist underlagdes et polititilhold fra Willem Dafoe, som han havde stalket igennem en længere periode.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.