FANDOM


Annaoglotte2

Anna og Lotte var den egentlige inspiration til "Piger på prøveløsladelse" i "Flemmings helte"

I dansk TV's historie findes der kun én serie som har nået op over 1000 afsnit, og som man med sikkerhed kan sige at alle i Danmark har set på et eller andet tidspunkt. Selvfølgelig kommer den aldrig op på Horton-sagaens 3500 afsnit.

"And the winner goes to....": "Fjernsyn for dig" eller i daglig tale Anna og Lotte.

På trods af at hver eneste afsnit lige som nærmeste konkurrenter "Lykkehjulet" og "Vågn Op - Danmark" foregår i samme kulisse og hovedpersonerne ikke udvikler sig afgørende har hver generation af samlejebiprodukter taget disse kludedukker med nasale stemmer til sig pga. deres hjertevarme udstråling og deres Haab til den Danske Befolkning i De for Vort Land saa svære Tider [1][2]

Den lange historie har som alle gode historier et tragisk eftermæle. Den altid servile biperson Georg er i dag slidt op, og på trods af at Nationalmuseets konservatorer har været inde over, er det kun lykkedes at indkapsle Georg i epoxy, så han nu er endnu mere stiv end han nogensinde har været.

Anna og Lotte er 2 stofdukker. Georg er sjovt nok ikke en stofdukke

Georg, Bimse og Bumse redigér

Da vores bamseekspert er gået på afspadsering vil vi nøjes med at mindes Georg og se tilbage på nogle af hans bedrifter.

Fodnoter redigér

  1. Vi havde her hyret Kai Normann Andersen men han var til alsangsstævne
  2. Spademanns undskylder den lange sætning, men skribenten fik et nostalgisk anfald da han mindedes "Anna og Lotte laver illegal Kartoffeltryk"
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.