FANDOM


<tdcolspan="2" style="align:center;">
Ætsende
Ætsende
Der er stor fare for, at dette produkt kan ætse dit røvhul
Giftig
Giftig
Dette produkt har et indhold af tungmetaller på omkring 50 %
Lokalirriterende
Lokal-
irriterende
Bruger du dette produkt, er du sikker på at starte et oprør blandt de lokale
Miljøfarlig
Miljøfarlig
Må ikke bruges i Vor Herres fri natur
Hitler
Bruges af Hitler
Hitler foretrækker dette produkt. Vil du dele smag med Hitler?


</td> <td rowspan="2"></td>

<tr> <td style="border-top: 1px dotted black; padding-top: 5pt" colspan="2" name="1">
Bemærk:
  • Ca. 9 ud af 10 dyrkere af analsex hævder, at brug af dette produkt har givet dem smerter i endetarmen.
  • Lambien på pakken er kun til pynt - ikke til at tøre røv i
  • Bør opbevares utilgængelig for børn
  • Må ikke anvendes på lort med en pH-værdi under 5
  • Må ikke vaskes i vaskemaskinen

</td></tr> </table>


Lambi

Dette toiletpapir må da bjergtage enhver salig svigermor

I de sidste to uger har Omboo Hankvalds badeværelse været præget af masser af bah, bah, baaaaaaah. Var det en mus? Var det en radio? Nej, det var såmænd den søde lille lambi fra Lambi Toiletpapir.

Funktionredigér

Ja, altså, det er en rulle lokumspapir. Hvad havde du regnet med? Vil du have, at vi beskriver dets anvendelse i detaljer? Altså, for de, som ikke har styr på definitionerne, er lokumspapir en slags køkkenrulle, som man anvender til at rense det nederste af endetarmen for det, som du indtog aftenen forinden, men som har været en tur igennem maven. Rækker det?

Kvantitet og kvalitetredigér

Papiret har en bredde på ca. 10 cm. og en tykkelse på ca. en kvart millimeter, hvilket gør det ca. 60 % tykkere end det brallerpapir, som Omboo normalt bruger.

Omboo synes, at papiret er dejligt blødt og velduftende; også efter brug. Det har et smukt mønster med små søde lambier, der render rundt i drømmeland og ser fredsommelige ud.

Der er i alt seks ruller i en pakke, og det tog Omboo ca. 12 dage at slide det hele op. Papiret er dejligt og behageligt at tørre sig med; Omboos hæmorider har aldrig haft det så godt som i de sidste to uger.

Opfyldelse af behovredigér

Under dette punkt tages der forbehold for stomipatienter og andet godtfolk, som af gode grunde aldrig får brug for det. Der tages også forbehold for japanere og andre, der ikke ved, hvordan man bruger det.

Omboo har udført en række meget kritiske tests med papiret:

Effektredigér

Omboo prøvede først at teste, hvor mange stykker han skulle bruge for at være helt ren bagi. Omboo er et forbrugsmenneske og bruger normalt 30 stykker, hvilket med det nye papir kunne kortes ned til 28. Set på årsbasis kan han således spare 730 stykker papir om året, hvilket svarer til omkring 2,5 pakker.

Hårdhedredigér

Omboos anden test gik ud på at blive ved med at tørre sig, indtil det begyndte at bløde. Her skulle Omboo op på omkring 45 stykker, og efter 60 stykker var hæmoriderne slået til blods. Dette er skuffende i betragtning af, at der normalt skal 100 stykker til med det lokale Aldi-papir.

Sugeevneredigér

Ud over afføring har Omboo også testet papiret på den anden slags affaldsstof, urin, også kendt som tis eller pis i pænere, fransktalende egne. Han fandt sugeevnen absolut tilfredsstillende, idet han skulle tisse omkring 8 l urin, før papiret måtte give op og lade den gule væske flyde ud på Omboos nyvaskede gulvtæppe. Aldi-papiret skal normalt bruge 1,4 dl.

Livskvalitetredigér

Dette er altid et vigtigt punkt under anmeldelse af produkter: Har toiletpapiret forbedret Omboos livskvalitet?

For det første har Omboo som sagt tidligere måttet døje med hæmorider, hvilket papiret effektivt har sat en stopper for. Derudover er det bestemt opmuntrende at have en lambi rendende rundt her.

Omboo må imidlertid skuffende meddele, at det nye lokumspapir herudover overhovedet ikke har betydet noget for hans øvrige liv. Omboo er stadig single, P7 har stadig gennemsnitigt 5 hørere pr. dag, hans aktier falder i værdi, Britney dropper ham efter afsløringen af deres affære, og det er stadig ikke lykkedes ham at bestå sin køreprøve, selvom han afsluttede sine køretimer for snart 28 år siden.

Sammenlagt må dette resultat siges at være ret skuffende.

Omboos domredigér

Nu skal du heller ikke pines mere. Her falder så den endelige dom:

Kvalitet:

Stop crap Stop crap Stop crap

Kvantitet:

Stop crap Stop crap

Ændringer i Omboos sexliv:

Hjerteico1 Hjerteico1

Lambien på forsiden:

Hjerteico1 Hjerteico1 Hjerteico1 Hjerteico1

Dronningens nytårstale:

Stjerneico1 Stjerneico1 Stjerneico1 Stjerneico1 Stjerneico1

Samlet:

Stjerneico1 Stjerneico1 Stjerneico1

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.