"Klokken er kvart i halvsyv og du er Anholt!"

~ Shakespeare om Øen med de ni broer


Indlæser kort...

Anholt er en formodet ø, beliggende i Kattegat. Den bebos overvejende af menneskeædende sæler, der holder det humane befolkningstal nede på under 200 til enhver givet tid. Menneskene på Anholt bor i et større antal pileflettede huse, også kendt som Anholt By. I turistsæsonen[1] opsættes midlertidige paphuse, for at bibeholde det positive indtryk af øen. Turismen er nemlig den eneste indtægtskilde på Anholt ud over pilefletning. Anholts andel af Danmarks BNP udgør 0,07%[2] eftersom øen lige sniger sig op over den nordlige del af landet.[3]
. I de sene 70´ere blev Anholt berygtet, efter at en række dybdeborende og meget skarpe reportager i ugebrevet mandag morgen Ugens Rapport dokumenterede satanisme og tegn på menneskeofringer på Anholt.


Sælerne[redigér | redigér wikikode]

De menneskeædende sæler er Anholts største turistattraktion. Hvert år besøger omkring 3.000[4] turister øen for at iagttage de farlige pattedyr. Sælerne befinder sig i turistsæsonen på Dansk Frisør-Forenings hårlager, også kendt som Hårtotten. Her ligger de i hi og tærer på deres fedtressourcer, indtil den værste folketilstrømning er overstået. Herefter vågner sælerne fra deres dvale og bevæger sig i sluttet flok gennem Ørkenen mod Anholt by. Det våde landskab er en udfordring for sælhvalpene, og størstedelen går til i Ørkenens mange sumpe. De sælunger, der overlever vandringen, har store chancer for at overleve, når de endelig når byen. Her angriber sælerne befolkningen (men, sjovt nok, ikke turisterne) og efter at have fourageret på denne, samler de (sælerne) knoglerne i to store bunker, der med tiden har fået navnene Nordbjerg og Sønderbjerg.


Ørkenen[redigér | redigér wikikode]

Ørkenen er et stort sumplandskab, der fylder det meste af øen. Sælernes årlige vandring hen over dette majestætiske landskab er et frygtindgydende syn, der blandt naturfotografer er meget efterstræbt at fotografere. Det kan ikke anbefales at bevæge sig ud i Ørkenen, da den i vintermånederne hærges af store mængder myg og Pokémons (heriblandt udefinerede arter). Det siges også, at et stort antal primater (heriblandt den nu forhåbentligt snart afdøde George W. Bush) beboede disse sumparealer.

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]

<references>

  1. Anholt besøges om sommeren af i gennemsnit 22 millioner turister
  2. Efter skat, men før moms
  3. I gennemsnit sniger øen sig 35 cm op over det nordlige Danmark
  4. De resterende 22 millioner og 997.000 kommer pga. fiskefrikadellernehavnen
  5. Kendt som Den spanske Inkvisition
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.