FANDOM


For information om måge (dyret), se Måge.

AnderM

Rigtige venner kan ej købes for penge.

Anders "måge" Matthesen (født d. 6. juli 1975Østerbro, hvilket gør ham til en total ikke-gangsta-agtig-pop-Dulle som får alt betalt af Mor og Far. Nu kan han så betale selv, men er stadig nærig. Anders er alt for nærig til at huske gamle venner og nye kærester. Og så glemmer han at skifte underbukser/købe nye.

Karriereredigér

Hr. Matthesen selv giver udtryk for at han erStand-up-komiker, Skuespiller, Sanger, Forfatter og Instruktør.

Han voksede op i Albertslund, hvilket gør at han fremstår som en total syg gangsta. Han debuterede i 1993 på en kedelig stand-up scene i det kedelige København med et kedeligt show, det var kedeligt!
Han fik job på DR's P3, B&U Afdelingen som vært på Bjørne-Radio.

Han har udgivet flere cd'er med titlen; Hva' snakker du om?, og desuden også manden bag Arne fortæller... Toyota Pikken Tercel i Knibe.

Siden gik han til tv'et og lavede flere satireprogrammer på Tv Danmark, og nåede at købe 2011 bøsse film... højdepunkt med julekalenderen "Jul med hest og ko" Sperm og den 4D Animerede film om Pikken i knibe.

Desuden har han bollet det halve af Danmarks piger i alderen 18 til 33 år. Han har filmet dem og han har inviteret dem hjem til sig og lavet lydoptagelser med de øvrige. "Kønssygdommens konge" kaldes han blandt smittede måge entusiaster. der er ingen tvivl om at hans status er kommet med berømmelsen, da det er tvivlsomt at de som knalder med ham nu, ville have gjort det hvis han bare var lille Anders - taber fra Albertslund.


P.S. Han elsker at lege med kærsten... (i sengen :D)

Senereredigér

Siden har han begivet sig ud at skrive lange romaner, som senere er blevet genskrevet og forlænget så de kunne bruges som pixi-bøger og indspillet rap sange om hvordan alting ikke går efter hans hoved.

Hans hidtil største værk på skriveblokken er "Jeg, lejlighedsbuddhisten" den forventes udgivet til efteråret.
Anders har tidligere forsøgt at pitche en film "The Second Cumming" om: guess what,? Ham selv, som den tilbageblevne Buddha der nu kan prædike, prædike, prædike blah-blah-blah.
Anders får til efteråret stablet en comedy club på benene, med eget soveværelse, så han kan være sikker på at få fisse!!!

Økonomiredigér

Anders Matthesen skylder mig 47.- kr og en halv flaske vin fra Castell'iano!!!. Iøvrigt er Anders Matthesen god for mere end 50 mio danske kroner og hans økonomi er stabil og god idet han kun køber ludere i udlandet.

Hans karakter-register redigér

Stuart Stardustredigér

....er en alkoholisk onkel som arbejder på "børnelinjen" hvor han "hjælper" børnene.

Stuart mente at han havde kontrollen over Matthesen, og det var også ham der tvang Matthesen til at klippe sig skaldet. men Matthesen tog hævn (efter han fik sit hår tilbage) i hans show "anden på coke" hvor Stuart og anden kæmper til den bitre ende. det endte dog med at Anden dræbte stuart, hvis sidste ord var "Vi ses i helvede Matthesen!"

Dannyredigér

Danny er en slem slem ex- ex- junkie, som mistede sin lejlighed (Andens Hjerne) da stuart døde og er nu tvunget til at overnatte i en nybygger lejlighed på vestamager (bundløs kasse) og lever som freelance maler og hans motto er "jeg maler hvad jeg vil og hvor jeg vil"

Retardo Gert fra Kommunenredigér

Gert arbejder for kommunen, hans primære opgave er at sætte hegn op (men kommer til at sætte dem ned istedet) og male gule prikker på tog stationer. hans motto "bevar Christiania.....i ret lang tid" og er notorisk multi-skinke

Gude Matthesenredigér

Den "onde" gud Matthesen

Hans bud:

 1. alt musik skal væk. og så skal happy jazz tage en færge ud af verdenen.
 2. det er slut med at sige "på sigt" straffen er lava ind i munden via tragt.
 3. på din dør skal der stå "udgang på eget ansvar"
 4. dild(o) skal brændes og med færgen sammen med happy jazz.
 5. ærke engle = STRAF
 6. samurai sværd er relementeret skole uniform

Kommende materiale/showsredigér

"Se mit soveværelse fra første parket", der er enkelte ståpladser men ellers alt udsolgt

Filmredigér

Blandt de kommende film fra Hr. Matthesens Terkel i knibe serien:

 • Terkel i Ribe
 • Terkel kan Kniple
 • Terkel kniber en tåre
 • Terkel på viagra ( baseret på virkelige hændelser fra Anders Matthesens liv)]]
 • Terkel knepper Stuart

Musikredigér

Bland de næste cd'er som udløber fra Matthesens hule kan nævnes:

 • Hvad fabler du om Vol. 47. (eftersom at de andre 46 plader aldrig blev til noget)
 • Mågen fra 2620 (Født 2100 Oyster-Bronx, kan rappe om ligegyldighed!)
 • Dizzy mizz Matthesen" - I hate T. Buttenshchøn og andre der skriver om min øh...x..kæreste]]

(fik du den Tim Christensen???!!!)

Showsredigér

Du finder hans backstage lokale..det er ned af trappen til højrem, henne i hjørnet.. du kan let genkende det... der står en seng hvori Amin Jensen ligger kun iført undertøj

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.