FANDOM


AB

Her ses det dejlige uprætentiøse billede af Anders Behring Breinholt fra NBBooking. Få ham til at varme op til konfirmationen for kun 18.000 kroner (før moms)

Anders Behring Breinholt er énægget tvillingesøster til Cecilie Frøkjær. Hun blev landskendt, da hun afviklede en programserie i radioen sammen med sin puddelhund Anders Lund Madsen. Programmet hed De Sorte Spejdere; ikke at forveksle med begrebet sortspejdere, der henviser til spejdere med en sund seksualitet.

Da radioprogrammet stoppede efter tre år og de omsider blev lukket ud af studiet, fandt Anders et nyt job, hvor hun skulle forsøge at virke vækkende på den del af den danske befolkning, der havde glemt at slukke for TV 2. I ellevte time fortrød produceren at have hyret et tvillingepar, der kunne skabe forvirring blandt seere, som ikke lige havde fattet situationen, hvorefter sminkeafdelingen fik travlt med at sminke de to søstre forskelligt. Herved er landets radioværksteder skånet for at få myriader af fjernsyn til reparation fordi billedet angiveligt står dobbelt. Radiobranchen overvejer i øjeblikket en civil retssag på netop denne baggrund.


Natholdet redigér

Natholdet med Anders Breinholt er et bevidst forsøg på at genoplive det hedengangne program "Landet Rundt". Meningen med programmet er "...at kun ved at forstå hvorfor der er noget, som hedder Udkantsdanmark kan man blive vis og from..." Derfor bliver en eller anden overhypet kändis trukket ind hver gang, for at opføre sig pænt, mens samtlige landstrygere defilerer forbi. Man skal mindst være forhenværende statsminister for at få grineflip af det.
Derudover er programmet stærkt inspireret af David Lettermans Later, please-show, hvor showet først holder op, når hovedpersonen dør.

Snus redigér

Anders Breinholt er meget kendt for at være glad for snus. Han har i alt otte snuselommer, og det siges, at hele hans hånd kan være i en af dem. På trods af dette, er han dog mest glad for at have snusen liggende i hagefolden og nede i de voldsomt overdimensionerede kæbeposer.

Anders som sprogfornyer redigér

Som en naturlig forlængelse af sit job som aktiv fladsynsjournalist har Anders forstået at bidrage med underfundige, hjertevarme orddannelser og innovativ sprogtankegang og ... bla, bla, bla... Det her er listen over hvad manden siger, når han ellers ikke ved hvad han skal sige:

Man kan selvfølgelig sige til hans forsvar, at hvis han ikke ligesom David Letterman ejede et standard-vokabularium, mens han var ved at omfavne en dybt nedringet talkshow-gæst, så fik fjenden altid ret ... øjeblikket ville gribe Anders og kaste ham ud i stratosfæren, kaos ville tage over og hovedet ville sprænges i tusinde stumper ( svensk: tusen bitar).

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.