For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Amerikansk konservatisme.

Amerikansk konservatisme er en særlig form for konservatisme der kun findes i USA. Tilhængere af den amerikansk konservatisme tror på den super-duper-over-mega-ægte sandhed™, hvor alle er lovet ubegrænset demokrati, frihed, skydevåben og æbletærte på betingelse af at man ikke ser mærkelig ud, taler underligt eller render rundt og stiller kritiske spørgsmål om tingenes sande tilstand.

Politiske modstandere og bekæmpelse af disse

Alle der er uenige med med den super-duper-over-mega-ægte sandhed™ er babyædene liberale demokrater eller, Gud og Jesus forbyde det, socialister, aka. Helvedes fortropper, aka. roden til alt ondt. Har disse liberaliske/socialistiske terrorister fundet et talerør er det en hver konservativs gudsgivet pligt, at bekæmpe det med den super-duper-over-mega-ægte sandhed™, uanset hvor mange beskidte tricks der skal til. De amerikanske konservative har allerede erklæret alle amerikanske medier og Wikipedia som liberaliske lyserøde forrædere, og har som modsvar oprettet den super-duper-over-mega-ægte sandhed™'s forkæmpere: Nyhedskanalen Fox News og wikien Conservapedia.

Da mange amerikanske konservative også finder det bekymrende at virkeligheden tilsyneladene også har en liberal hældning og derfor ikke understøtter den super-duper-over-mega-ægte sandhed™, arbejder konservative forskere på at udvikle Virtual reality programmet Conservality, et paradis hvor almindelig ondskab så som evolution, miljø og ateisme ikke eksisterer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.