FANDOM


Blå Bus

Der findes ingen offentlige billeder af Alfred - i stedet vises her et billede af hans arbejdsplads

40pxKlumme
Alfred har prestige...
...men stadig ikke top-prestige da hans artikel på Spademanns Leksikon ikke er helt færdig.

Alfred Vogondy Henry Hochwald von Lichtenstein er et højtstående elitemenneske, som ejer koncernen Vogondy Enterprises A/S. Han er bosat i Hellerup på Strandvejen (den præcise adresse er ukendt, men det vides dog at det er et stort hus) med sin familie. Til daglig arbejder han som buschauffør hos de noble Blå Busser i Århus/Odder-området ejet af Midttrafik.

Privat redigér

Alfred Vogondy Henry Hochwald von Lichtenstein har en udsøgt villa på Strandvejen i Hellerup, hvor han bor sammen med sin kone. Han har to børn, der er flyttet hjemmefra og har et succesfyldt forretningsliv, da de begge har overtaget direktørstillingerne i faderens virksomhed Vogondy Enterprises A/S. Ifølge anonyme kilder siges det, at Alfred nyder at gå på jagt med flere af toppen i Danmark, såsom Johnny Margrethe II, økonomi- og erhvervsministeren, Prins Joachim og sidst men ikke mindst Chuck Norris.

Det siges også at han nyder et godt spil whist på sine drengeaftener, han holder i selskabsstuen i hans store villa. De kan til tider tænde op for en udsøgt cubansk cigar og drikke et glas maltwhisky samt lukke op for nogle gode Bourgogne-vine som Batard-Montrachet Grand Cru og Chablis Bougros.
Man ved også, at han får specialimporterede varer fra hele verden. Det mest udsøgte af alle - han får specialfremstillet kaffe i Ægypten og henter selv sine vine på hans egne vingårde i Frankrig.
Derudover siges det, at han har et stort elghoved til at hænge i hans jagtstue, som han har skudt i de svenske skove. Disse informationer er næsten også de eneste private omkring Alfred, da han har en velbevaret anonymitet.
Det eneste han nogensinde har offentliggjort, er overraskende nok hans foretrukne parti, Det Konservative Folkeparti, samt at han ikke er til nymodens elektronisk udstyr - han ejer ikke en computer.

Karriere redigér

Alfred gik i sine skoleår på privatskole i Hellerup hvorefter han havde et 4 år langt ophold på kostskole i Besançon-området i Frankrig. Herefter gik han tre år på det private gymnasium Herlufsholm Skole i Næstved, hvor han blev matematisk-samfundsfaglig student på kun 2 år. Han læste derefter 12 år på Københavns Universitet, hvor han opnåede en doktorgrad i handels- og samfundsvidenskab.

I en alder af 36 overtog han så faderens store handelsvirksomhed Vogondy Enterprises A/S. Ved førnævnte firma arbejdede han i 15 år, hvorefter han skiftede til en noget mere anderledes arbejdsform. Hans arbejdsplads blev nu hos de Blå Busser, hvor han ubevidst startede en ny trend for hele Danmarks elite og endda få højtstillede fra udlandet.
Efter sigende skulle hans eneste grund til at starte i så lavt et job for ham, som han gjorde, var at han søgte en arbejdsplads med mulighed for at beskue den danske natur og følge den fredsomme hverdag på landet.

Da Alfred er et af de større overhoveder i den danske elite, blev det hurtigt en kendsgerning, at det var et attraktivt job. Det resulterede i, at de fleste rigmænd, hertuger, grever, direktører, adelige osv. fik et job som buschauffør hos de Blå Busser (efter 1. januar 2007 ejet af Midttrafik). Derfor kunne man også se en stigning af højere stillede personer i hele de Blå Bussers samlede personale. Alfred Vogondy Henry Hochwald von Lichtenstein overtog så ejerskabet af Midttrafik pr. 1. januar 2008, og i bestyrelsen findes bl.a. diverse overhoveder som Chuck Norris, Gud samt Johnny Margrethe II. Hans foretrukne rute hos førnævnte busselskab er nummer 103, som strækker sig fra Århus til Hou via Odder.

Et eksklusivt interview blev lavet med Alfred, hvor han benævner hans arbejdsplads hos de Blå Busser:

"Jeg nyder at arbejde i det ganske danske land, i folks travle eller fredelige hverdag - og så nyder jeg ikke mindst en god maltwhisky"

~ Alfred Vogondy Henry Hochwald von Lichtenstein om Blå Busser
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.