FANDOM


Sir Alex sur

Sir Alex var en mand som altid kendte reglerne bedre end dommerne.

Sir Alexander Chapman "Alex" Ferguson, i folkemunde bare Alex Furgurson eller Sir Alex, er en pensioneret angriber, og nu også pensioneret fodboldmanager for blandt andet Manchester United, St. Mirren, Skotland og ikke mindst legendariske East Stirlingshire.

Etnicitetredigér

Nogle mennesker påstår at Alex Ferguson er skotte, men der er mange indicier der tyder på, at dette ikke skulle være sandt. I 1981 afslog Alex Ferguson imidlertiddigt at tage en carbon-13 test, som en gang for alvor skulle be-/afkræfte hans nationalitet og alder. Derfor er det stadig uvist i dag, om Ferguson virkelig er skotte. Eller om han er brite. Eller kineser.

I nyre tid er der dog kommet mange nye beviser på banen, som godt kunne tyde på, at Alex Ferguson enten er en albinoneger fra Zimbabwe eller en ateistiskjøde-asylansøger fra Palæstina. Nogle af de ting der angiveligt skulle have afkræftet Ferguson's alibi som skotte er, at han i 1999 valgte at blive slået til ridder af den britiske dronning. At gå på knæ for dronningen går imod alle skotske værdier, som den gode William Wallace kæmpede for i slutningen af starten af 1300-tallet. Desuden har Das Führer været ude med følgende kommentar vedrørende Alex Ferguson's nationalitet:

30px-Cquote1 svg Alex Ferguson er ikke i nærheden af at være skotte!! Havde han været skotte, ligesom jeg selv, så havde han kæmpet for FREEDOOM, og ikke bukket sig for den engelske dronning. Jeg ville hellere blive halshugget, end at modtage en pris af den engelske dronning. Han er en skændsel mod William Wallace's gode navn, og han burde straks leje Braveheart i Blockbuster, sådan så han kan se, hvordan en rigtig skotte opfører sig! 30px-Cquote2 svg
Mel Gibson om Alex Ferguson's nationalitet


Karriereredigér

Sir Alex Fergie-time

Når kampen bevægede sig ind i Fergie time, så var det bare med at smide alle sine pengeManchester United som næste målscorer.

Foruden at blive overforgyldt med ædelmetaller fra det engelske kongehus, havde Sir Alex mellem 1974 og 2013 travlt med at råbe af alverdens ting og sager som kunne påvirke sit holds vinderchancer. Om det så var fodboldspillere, trænere, tilskuere, dommere, reservespillere, tv-kommentatore, Peter Schmeichel, verdens naturfredningsforening, FIFA, UEFA, bolden, græsset, banen, Lene Siel, kamptidspunktet eller sågar Paul Scholes og Ryan Giggs, ja, så fik de et rap over nallerne af den temperamentsfulde skotte.

Det lykkedes faktisk også for Alex Furgurson at indlemme sine egne regler i fodboldspillet. Det lykkedes for ham særligt i Manchester United, hvor han således fik indført Fergie time. Hvis Furgursons hold havde brug for et mål, og kampen var i overtid, så fik Manchester United automatisk mellem 31-79 sekunder ekstra at spille i. Og i dette tidsrum nåede modstanderen - helt efter planen - som regel at blive så pisse sure og frustrerede, at det endte med at Alex Furgursons hold fik scoret et mål. Eller to. På denne måde har Alex Furgurson vundet mange titler og priser.

Priserredigér


30px-Cquote1 svg Hey reff! Ya calls are stupid and ya smell like a cows poo! Fuck off ya old wanker! 30px-Cquote2 svg
Alex Furgurson, 9 år gammel
Sir Alex parkeringsvagt

I dag arbejder Sir Alex som parkeringsvagt i Holbæk midtby.

Sir Alex i dagredigér

Efter Alex Furgurson i 2013 forlod jobbet som manager i Manchester United, har han levet et stille liv ude for offentlighedens søgelys. Han har ifølge flere kilder været deprimeret og rastløs, hvilket har ført til flere overfusninger og deciderede overfald på landbrugskvæg tæt på hans ranch i Skotland. Derfor besluttede han i sommeren 2013 at flytte til Udlandet og finde sig et ærligt arbejde, hvor det indgår i jobbeskrivelsen at man skal råbe og skrige indtil man får sin vilje.

Privat er Alex Furgurson gift med Howard Webb og har to sønner. De 2 hedder Mark Clattenburg og Halsey.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.