FANDOM


"Hurtigt og effektivt! Arbejderne ofrer sig for hurtigt resultat!"

~ Thorvald Ambi

"Man har saa megen tid naar man ikkje bestiller dise!"

~ H.C. Andersen

"Jeg er ikke enig med dig!"

~ Thorvald Ambi

"Som man ikkje kan forstaa saa sjejler man i ajen sø!"

~ H.C. Andersen

Al-Qaeda er et firma, som startede i mellemøsten. Senere hen er deres arbejdere blevne importeret til stortset alle lande, og også i Danmark er det til at finde ansatte. Firmaet har specialiseret sig i nedrivning af bl.a. bygninger - hurtigt og effektivt. D. 10 september 2001 kl 23.00 fik de til opgave at nedrive bl.a. Pentagon, World Trade Center og The White House. 24 timer efter var dette allerede sket.

Nogen mener at Al-Qaeda er en terrorist organisation men det er selvfølgelig løgn. Det er et nedrivningsfirma og river bygninger ned før de bliver bedt om det. Nogen husker måske den ligegyldtige hændelse med World Trade Center for det gør jeg ikke!

Kritik redigér

Al-Qaeda har modtaget en del kritik de sidste par år. Der har bland andet været sager, hvor nogle medarbejdere har begået selvmord pga. arbejdsforholdende. Nogle har endda været så frække, at kaldt dem terrorister, men det er ikke sandheden, det var et tilfælde, at de vælger, at springe sig selv i luften, et sted hvor der er mange mennesker. Det har været så slemt, så flere medarbejdere er blevet fængslet. CIA overdrev så meget at den uskyldige tæppehandler Osama Bin-Laden belv verdens mest eftersøgte mand. Stakkel

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.