FANDOM


Akupunktur

Akupunktur er en uforståelig videnskab for os pillevrag. Denne kvinde blev behandlet for lyskebrok

Akupunktur er en meget smart gammel kinesisk metode til at få folk som har det dårligt, til at have det bedre, ganske simpelt ved at stikke nåle i dem.

Det er jo i sig selv ret utroligt at det kan lade sig gøre, eftersom man skulle tro at de fleste mennesker som lå og havde det virkeligt skidt, ville blive pænt arrige, hvis der lige kom en forbi og begyndte at stikke nåle i dem. Specielt taget i betragtning af at de ikke engang får et smart smykke at vise frem som man gør ved en piercing, som endda er billigere. Man skal nemlig efterfølgende betale Akupunktøren mange penge.

Krav til uddannelse redigér

Det kræver ikke nogen speciel uddannelse eller viden for at få lov at stikke nåle i folk og sige at de får det bedre af det. Man skal bare låne nogle bøger omkring gammel kinesisk overtro. Herefter kan man kalde sig akupunktør og åbne en biks.

I følge videnskabelige undersøgelser er folk som modtager behandling af en halvfuld kineser som sætter nålene i tilfældige steder, ligeså glade for behandlingen, som dem der modtager behandling af folk, som rent faktisk selv tror at akupunktur virker, så det er skam en lægekunst man må tage hatten af for.

Nålestiksmanøvrer i andre lande redigér

I andre dele af verden findes akupunktur også i en "light" version som kaldes voodoo. Forskellen består i at i voodoo har patienterne fået den lyse ide at bruge en dukke som stand in, dette skete med sætningen: "av av, nej!, vent, hey!, det gør sgu ondt!.... men prøv at hør her, hvis vi nu legede at denne her var mig, ikk?"

30px-Cquote1 svg
av av, nej!, vent, hey!, det gør sgu ondt!.... men prøv at hør her, hvis vi nu legede at denne her var mig, ikk?
30px-Cquote2 svg
Overgangen fra Akupunktur til voodoo
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.