FANDOM


"Det smager sgu meget godt"

~ Munden om agurkesnaps


"Hmm, sød sæd."

~ Dansker om agurkesnaps


Agurkesnaps redigér

Agurkesnaps er en tyk grøn substans, som er meget populær i Estland. Den er ulovlig i andre lande end Estland på grund af det manglende indhold af vand.

Agurkesnapsens historie redigér

Det startede da en skør pige ved navn Matvein (skal ikke forveksles med ordet: Matvei, som betyder trækkerdreng på estisk) skulle lave lektier. Hun så at hendes blyant var grøn, det fik hende til at tænke på den gang, hun hev i en pi..lsner. Hendes aknefyldte ansigt fik hendes far til at hive en agurk frem. "Nej fy fan' du er satme grim, kan det passe du er mit yngel?" - råbte daddy, og slog hende mildt over nallerne med agurken. "av" hviskede Torsten Skovmand. Men i hvertfald, det var noget med at hende der Matvein fik lavet noget juice ud af hendes fars (ikke kødfars) juveler, hvorpå hun så blandede lidt kvast agurk i. Det smagte temmelig godt, men alligevel ikke.

Efterhånden blev agurkesnaps (den gang mandelessens) kendt over hele Estland, og det var ofte en daglig vane at bunde flere litre af den søde, grønne substans.


Agurkesnapsens fremtid redigér

Salget af agurkesnaps har steget meget igennem årene, og flere og flere investerer i aktier indenfor agurkesnaps-industrien. Men rygterne går at Estlands agurkeplantager er blevet terroriseret af somalierere, som troede at det var aflange vandmeloner. Nonetheless ser fremtiden for agurkesnaps god ud. Det rygtes også at en ny snaps er under udvikling, den indeholder blandt andet vand.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.