FANDOM


Abillede

En Aghori-tilhænger og dens offer.

"...Jeg savner ord, er tavs, paf, ude af stand til at kommentere og aldeles verbalt lamslået."

~ Thomas Blachmann om Aghorierne


"De tér sig som ænder!"

~ Demokrit om Aghorierne


"... dén dér er vist en del af Afdeling Syd."

~ Gud om Aghorierne


Aghori (Sanskrit: अघोर aghōra)[1] er en underafdeling af den hinduistiske religion, som er udtænkt,- ledet,- og benyttet af en forskruet underart af mennesket[2], der forkuserer alt deres virke på lig. Modsat den mere almindelige hinduist, er en Aghori fuldstændig besat af kannibalisme og nekrofili.

"Religion"redigér

Aplacering

Aghoriernes placering i hinduismen - desværre har de en placering i hinduismen.

Aghorierne er tilhængere af guden Shiva i skikkelse af noget andet. Troen på reinkarnation er så dybfølt, at de tror at man kan undgå det ved at "erkende" Jeg'ets identitet som en del af Det Absolutte. For at slå deres åbenlyse sindssyge fast med 8" lange 7"-søm, mener de, at alle andre guddomme er illusioner. Dette til trods for at de tilhører en polyteistisk religion der overhovedet ikke anerkender konceptet om, at der kun er én gud der regerer.[3] Hele deres "religiøse" liv er derfor fokuseret på at udrydde de bånd der binder sjælen til Shiva: Sensuel nydelse, vrede, grådighed, besættelse, frygt og had.


Grundlæggende bygger Aghoriernes tro på to doktriner:

 • Shiva er perfekt.
 • Når Shiva er perfekt - og Shiva står for alt andet - må alt andet være perfekt.

...Dette illustreres så bedst ved at pleje upassende omgang med lig.


Det de udførerredigér

Fil:Abarn.jpg
Aslagter

Faglærte slagtere er i høj kurs hos Aghorierne.

Hvad Aghorierne udfører, burde slet ikke have lov at finde sted, så bare for sjov er her en liste:

 • Bryder ind på gravpladser[4].
 • Sover på lig.
 • Spiser de døde.
 • Parrer sig med lig.
 • Bruger kranier som krukker.
 • Smører sig ind i menneskefedt.

Naturligvis udfører ikke alle medlemmer alle ting, men et eksempel på en af deres mest berømte guruer, er en "mand" der kunne præstere følgende: Guruen levede dens eksistens nær en gravplads ved en stor flod. Her mæskede den sig med afpillede rester af afdøde mennesker, og jo længere de pågældende kroppe var nået i forrådnelsesprocessen, des bedre var det. F.eks. er der set eksempler på, at guruen for rullende kameraer har pillet råddent kød af et ligs lår, hvorefter den har puttet resterne af et førhen almindeligt menneske ind i munden og har fortæret det, komplet med grønlig hud, gustent kød og diverse ildelugtende væsker. Dette ville under "normale" omstændigheder blive udført siddende direkte ovenpå liget, medens alskens affald og ekskrementer lå og skvulpede i vandkanten og den sødlige stank af død fyldte næseborerne. Guruen ville til sidst lægge sig til at sove, direkte ovenpå den endnu uspiste del af liget, med hovedet hvilende på de halvt opløste øjne der fyldt med maddiker vidnede om den totale undergang en familie kan opleve ved dødsfald. Hvis guruen havde en særligt ond drøm, ville den rive og flå i liget, hvorefter hud ville falde af og dermed blotte ribben, indre organer og diverse rotter bosat i resterne af offerets mavesæk. Guruens diciple har angiveligt udtalt, at deres leder var særligt tæt på at forlade reinkarnationen, da "han" fra tid til anden også parrede sig med ligene, enten via naturlige kropsåbninger eller direkte i kroppen hvor hud, kød og blodårer alligevel var fjernet gennem forrådnelse og/eller spisning.

Tilhængerneredigér

De indiske myndigheder tager skarpt afstand fra denne sekt af uhyrer, og ved flere lejligheder har det indiske politi skudt og dræbt tilhængerne når man støder ind i dem på gravpladserne[5]. Historisk set, har én af menneskets særlige kendetegn været den totale adskillelse fra de døde, enten via begravelser, kremering eller indemuring, men da Aghorierne praktiserer det stik modsatte - at "leve" af, med, på og i de døde - kan det konstateres, at de ikke opfører sig som mennesker. Ergo er de dyr, neandertalere eller i bedste fald menneskelignende væsener på et meget lavt udviklingstrin.

Noterredigér

 1. Bestemt ikke at foveksle med det græske Agora!
 2. Eller en overart af dyr
 3. At Brahma fremstilles som mega-sej, er noget andet.
 4. Nej din pjalt - en Kirkegård hører Kristenheden til.
 5. I de områder hvor tilhængerne ikke er politidirektører, vel at mærke.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.