FANDOM


"Distance makes the heart grow fonder"

~ Bill Clinton om planerne for Hillary Clintons besøg på Mars


Afstande

På denne informative planche kan du finde alle mulige oplysninger om afstande og hvad du bruger afstande til. Planchen kan også være nyttig for den uindviede, som blot ønsker at vide en smule mere om afstande og vektorer

.

Afstand er noget, som opstår, når to punkter ikke befinder sig på samme sted. Fx kan du befinde på en planet ved Proxima Centauri, hvilket er 4½ lysår væk, og hvis du samtidig bevæger dig lidt ud ad en tangent, kan afstanden øges temporalt med flere hundrede år.

Afstande kan dog også være ganske små; således er der ikke langt fra den ene ende af et myrekussehår DNA-molekyle til den anden.

De mest benyttede afstanderedigér

Den mindst benyttede afstandredigér

I trafikken kendes begrebet afstand ikke. Det er derfor muligt via sit bakspejl at se den bagvedkørende så klart, at man let kan vurdere om det sorte hår mellem vedkommendes fortænder kommer fra et hoved eller en røv.

På samme måde er det blevet populært blandt midaldrende mænd med hentehår og firhjulstrækker at trække ind i højre vognbane, før overhalingen er helt overstået. Ifølge overleveringen får den en mand til at føle sig sexet og viser hans fandenivoldske dræberinstinkt. Kritikere af denne påstand mener dog, at der blot er tale om risikoblindhed og almindelig idioti forårsaget af en ikke-diagnosticeret hjerneblødning.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.