FANDOM


Angela

Afro er velegnet til at skjule hash i og bruges derfor fortrinsvist af negroide perosner

Afrohair

Yeah!

Afro-hairstyles-for-men-3

Afro i brunst.

Disco-afro

Diskomusikken var også glade for afro'er[1]. Her poserer The Hoff med en paryk.

"Because I got high"

~ Afroman om sin afro


Afrohår (af engelsk: "afro" - sort mand og "hår" - hår) er teoretisk set en sort mands hår. Det er således umuligt for hvide mennesker at gro en ordenlig afro.

Afrohår består af krøllet hår som står lige op i luften i en kugleformet cylinder. Det minder lidt om en slags mikrofonfrisure. Deraf øgenavnet mikrofonfrisure.

Historieredigér

Afroen stammer fra det gamle Rom (byen hed en gang Romerriget). Afroen blev opfundet af en hipster sangskriver, der var vågen hele natten for, at skrive en sang. På et tidspunkt faldt sangskriveren i søvn og vågnede næste dag med afro. Sangskriveren (Gortrudo) havde også et andet job, nemlig skraldemand. Han tænkte, at det ville være forkert at møde op på arbejdet, med sådan en grim frisure, så han besluttede sig for at proppe æg i håret for at gøre den endnu grimmere. For det gjorde det bare værre. Han havde intet valg, han blev nød til at gå nu, ellers ville han bare komme for sent på arbejde. Da han mødte op elskede alle hans smukke mikrofon lignende frisure. Han blev kendt og rig. Alle gik nu med denne frisure. De gik med den helt frem til år 1800, før det begyndte det at gå af mode. Der er stadig nogle i dag som går med frisuren, men det er typisk fattige.

Afrobørn i historienredigér

Selvom det var moderne at gå med afro, mente man ikke at børn skulle gå med denne grimme frisure. Man forbød det faktisk. Hvis børn gik med frisuren blev de straks slået ihjel. Disse dødsmåder kunne f.x være: at få flået håret af hovedet (hvis man ikke døde blev man halshugget), så stor en bøde, at man fik et hjerteanfald, eller man blev simpelthen skudt i hovedet med en vandpistol. Nogle gange, blev man tvunget til at spise levende rotter. I år 1773 blev der lavet en regel, om at børnene ikke skulle dræbes, men blot straffes, for at blive voksen for hurtigt. Disse straffe var en del mildere. Det kunne f.x være at man fik konfiskeret sin smartphone i op til 3 uger.

Afroens brugredigér

Nu i det 21. århundrede er der stadig nogle der går med frisuren. Nabiha er en kendt sangerinde som går med afro. Hun er ikke den eneste. Jasmin fra gruppen Anthony og Jasmin som vandt X Factor i år 2014 har noget der minder om en afro. Thomas Blachman havde også en afro da han var ung.

Som sagt, kan en afro kun bæres af mennesker med rødder fra det mørkeste Congo. I nyere tid er det især de såkaldte afro-amerikanere som i USA's slum bærer frisureren mens de hører Hip-hop og brokker sig på YouTube over boybands.

Den bliver hovedsageligt brugt til at tiltrække andre kvindelige afroamerikanere. Desværre er disse en uddøende race[2], hvilket presser nogle af de mandlige afroamerikaner til at skifte frissure. Som regel på opfordring fra en eller anden basketball-spiller.

Kendte med afro:redigér

Kendte som gerne vil have en afro, men ikke kan:redigér

Hårtotterredigér

  1. Ingen ved dog hvorfor..
  2. som sikkert ikke skyldes vold i hjemmet
  3. Jo, hele baduljen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.