Spademanns…

Redigerer

Afgud

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Moses.jpg|thumb|400px|Kan du så lade være med at tilbede ham her. Desuden er Charlton Heston død men lignede Moses rigtig godt i "De Ti Bud"]]Ordet '''afgud''' betyder afgud - sidste salgsdato udløbet, men jeg tror jeg tilbeder ham alligevel. En afgud beskrives omhyggeligt i Bibelen hvor Gud selv var pisse irriteret over han ikke fik den fulde opmærksomhed, men skulle trækkes med ekkoerne fra en masse folk fra St. Heddinge og deres urytmiske tungetale. Det var Moses som skulle sørge for at sætte en stopper for den omsiggribende afgudsdyrkelse i [[Palæstina]].
+
Ordet '''afgud''' betyder afgud - sidste salgsdato udløbet, men jeg tror jeg tilbeder ham alligevel. En afgud beskrives omhyggeligt i Bibelen hvor Gud selv var pisse irriteret over han ikke fik den fulde opmærksomhed, men skulle trækkes med ekkoerne fra en masse folk fra St. Heddinge og deres urytmiske tungetale. Det var Moses som skulle sørge for at sætte en stopper for den omsiggribende afgudsdyrkelse i [[Palæstina]].
   
 
== De 10 bud ==
 
== De 10 bud ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop