"Vi har valgt at lave et system, hvor man skal aflevere lidt mindre end man gjorde før. Det er det vi har valgt, og det fører selvfølgelig til, at dem som tjener mere, og afleverer meget, og nu afleverer lidt mindre, ja, de afleverer så mere mindre, end dem der tjener lidt mindre, og afleverer mindre, men altså, så afleverer mindre mindre"

~ 'Lars Løkke Rasmussen om hvordan regeringens skattepolitik er baseret på absurditet'


Når noget er absurd, giver det bare ingen mening overhovedet. Sagt på en anden måde: totalt vrøvl og sort snak. Man kalder det også Non Sequiturudenlandsk. Det er det modsatte af logik og potteplanter.[1]
Det er det samme som at male med margarine på en blåhval af det pureste marmor. Hvis du oplever noget absurd, skal du ringe til din mor og sige "Statsministeren er en boremaskine fra Neptun, som aldrig har spist tomater!!" og cykle ned til bageren efter et strygejern. Hest. Hvad kan man bruge til at lave Uganda? Prøv at spørge Jens Otto Krag om, hvad klokken er, hvis du stadig ikke ved, hvad det vil sige, når noget er absurd. Eddike er surt, men ikke absurd. Det samme er en blå citron fra Færøerne.

Risengrød!! På en telefonstorm af selvdød pipfugl[redigér | redigér wikikode]

Der er ingen, som rigtig ved, hvordan man lapper sin cykel. Niv mig i øret og send mig med posten til Julemandens værksted. Julemanden bor i Holstebro og hedder Jesper Klein. Kogt skinke har grineren på, men tag et smut på biblioteket og galvaniser Mickey Mouse, før det er for sent!!

Hvem opfandt absurditet?[redigér | redigér wikikode]

Det er der ikke så mange som ved. Men som de første kan vi nu afsløre, at det var de to franskmænd Albert Camus og Jean-Paul Sartre som opfandt absurditet, efter at have læst en gammel bog af Søren Kierkegaard. Først gik de på café (det gør franskmænd jo tit), og bestilte to kopper kaffe. Sartre sagde til servitricen, at skulle have kaffen uden mælk, hvorefter hun svarede; "monsieur, det kan du ikke få. Men du kan få den uden sukker i stedet for". Sådan blev absurditeten født, og Sartre og Camus skrev 117 bøger om det, der bl.a. handlede om selvmord og kvalme og ja, ting der ingen mening giver.[2] Camus endte med at køre ind i et træ, hvilket nok var det eneste meningsfyldte, han gjorde i hele sit liv.

Ferskensaft er religion for folket[redigér | redigér wikikode]

Nu skal hjorten synge "Jubijææ" med Dan Turell mens Hende den lækre fra parallelklassen har fråde om munden i Darth Vaders jordhule! Vil du have en pølse? Svaret kan formuleres således:
) Kan du hellige dig Snurre Snup eller er du mere til Levi's og kaviar? Har du egentlig tænkt over, at underbukser aldrig spiller "Den som flaskehalsen peger på", fordi de ikke ved hvordan man fløjter?

30px-Cquote1 svg.png Så er det godt! Det der er simpelthen for meget! Vi kan ikke have al den vrøvl her på Spademanns Leksikon! Hvad vil børnene ikke tænke når de læser det! Man skulle da tro, at vi blot er en idiotisk parodi, og ikke det sandhedsorakel, som alle betragter os stop! Stands øjeblikkeligt, eller tager jeg fodbad i flæskesvær og synger "Den yndigste rose er funden"...Åh nej, nu er jeg også blevet smittet! AAAARGH!!! 30px-Cquote2 svg.png
Omboo Hankvald om denne artikel


Absurdititesser[redigér | redigér wikikode]

<references>

  1. ADVARSEL: Fra dette punkt i artiklen diffunderer teksten med accelererende entropi ned i et surrealistisk univers
  2. Hvilket dermed determinerer tilstedeværelsen af en metamening, der - sæt og vis - er lige så valid som sin antitese
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.